Анђела Милић / - фото: Демократе
14/05/2021 u 19:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Демократе: Лаж да је Анђела Милић род Бечићу

Не функционишемо по принципу непотизма, казале су Демократе

И поред силних и за њих веома неприjатних лекциjа коjе им од парламентарних избора свакодневно очитаваjу грађани Црне Горе, дезориjентисани ДПС умjесто да ,,повуче ручну” и престане са биjедним покушаjима обмане црногорске jавности, све недостоjниjе срља у баналне лажи су Демократе.

Из партије су казали да jе зачуђуjуће што ова пропала политичка дружина лишена свих моралних обзира наставља да jавност засипа глупостима и гадостима, а посљедње у низу jесте њихов осврт на др Анђелу Милић. Разумиjемо да пропала криминална организациjа преферира само оне одлуке коjима се на одговорна мjеста постављаjу освjедочени криминалци и преваранти.

– Вољели би они, на примjер,  да умjесто др Милић на одговорноj функциjи виде Светозара Маровића, Лазара Рађеновића или можда Бора Лазовића, али то тако у овоj земљи више не иде. А знаjу они и зашто не иде: jер jе воља грађана таква. А знаjу и због чега jе воља грађана таква: jер jе народу дозлогрдила бjесомучна пљачка, похаре, преваре, уцjене, отимачина и неморал коjи jе срушена криминална хоботница покушала да усади у главе и срца људи као jедини начин живота у овоj земљи – истакли су они.

Посебно подмукла лаж jесте она коjом се Демократама покушаваjу импутирати оне наjприземниjе особине ДПС рушевине да смо ми попут њих и да функционишемо по принципима непотизма и трговине душама. Бестидна jе лаж да jе Анђела Милић било какав род или сестра предсjедника Бечића, иако би он то желио, jер се ради о сjаjноj породици и жени. Потврда тога jесте што jе оспораваjу одлазећи криминалци, коjи су до гуше у неморалу, а раде то само из разлога што др Милић нема криминалну прошлост. Што зна сваки Будванин.

Демократе су закључиле да је важниjа ствар од тога што др Милић за разлику од вас нема криминалну прошлост jесте она коjа вас jе недвосмислено гурнула у огромни напад панике. А то jе што ви немате криминалну будућност. И то jе оно гдjе вас боли, што вас пече и што никако не можете да преболите.

Ипак, иако jе то против ваше воље, посматраjте то са позитивне стране: тиме што вам ускраћуjемо криминалну будућност, сачуваћемо вас од додатних посрнућа и моралних пропадања. И ово што сте до сада учинили овом народу jесте превисе. Чак и за ваше, по злу чувене, апетите – казали су они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 07:52