Демократе Црна Гора / - ФОТО: Демократе
20/01/2022 u 14:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Маровић и УРА једино остало да се служе лажима и игноришу глас грађана

Демократе поручују да су грађани давно прозрели и развластили некад јаки ДПС, па је илузорно да не виде о чему се ради у акцијама групице политичких аматера који су путем највеће издаје грађана ушли у пројекат спашавања мафије.

Јасно је и лажној НВО активистињи Јовани Маровић да им је у цијелој причи издаје воље грађана Црне Горе и спашавања мафије остало само да се служе лажима. У том циљу ће наставити да игноришу крајње јасан глас грађана који чују ових дана, поручили су из Демократске Црне Горе.

 - Већ неко вријеме као покушај оправдања за издају упорно пласирају лажи како су Демократе “условиле изгласавање ТС реконструкцијом Владе”. Покушавају на све начине да дезавуишу јавност, само им је поблем то што свако зна да је то обична гомила лажи. Баш као и свака друга прича коју нервозно ових дана, у комеморативној атмосфери, покушавају саопштити грађанима Црне Горе, због корупције којој су, према сопственом признању, склони - наводе они.

Демократе поручују да су грађани давно прозрели и развластили некад јаки ДПС, па је илузорно да не виде о чему се ради у акцијама групице политичких аматера који су путем највеће издаје грађана ушли у пројекат спашавања мафије.  

 - Нико данас није луд да повјерује у причу људи, који нити имају повјерење нити су навикли да рачуне полажу грађанима, да ће се на подршци криминогеног ДПС-а градити владавина права, реформе судства и тужилаштва, постизати праведни епилози бројних криминалних и корупционашких афера ДПС-а, донијети и спроводити Закон о пријеклу имовине. Нико данас нема дилему да би та несрећна мањинска Влада била само краткотрајна играчка ДПС-а и мафије, и да је њено стварање плод најјасније политичке корупције. Европски, нема шта - наглашавају они.

Како поручују, издајници нека се не надају; неће им поћи за руком, баш као што није ни намјера да им ТС бира Љубо Биговић и да спасе брата Катнића и њиховог истинског лидера, Брана Мићуновића.

 -  Спријечили смо покушај избора Тужилачког савјета по мјери црногорске мафије и обезбиједили независан ТС, због чега сад издајници руше Владу како би спасили носиоце организованог криминала и корупције. Храбро нема шта - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:50