Демократска Црна Гора
14/07/2021 u 11:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Нећемо васпитавати генерације да буду политичари какав је Мандић

Они су реаговали на изјаву Мандића који је саопштио да слушајући ових дана Бечића и Ђукановића, изгледа да је сва уложена енергија са литија имала за циљ повратак култа Тита

Поносни на херојску прошлост Црне Горе, чија се снага и одважност оваплотила кроз сјајну побједу народа 30. августа, нећемо васпитавати генерације да буду политичари као што је Андрија Мандић, који заједно са београдском екипом на чијем је челу Милов друг и најбољи пословни партнер покушава вратити ДПС на власт, саопштила је Демократска Црна Гора.

Они су реаговали на изјаву Андрије Мандића који је саопштио да  слушајући ових дана Бечића и Ђукановића, изгледа да је сва уложена енергија са литија имала за циљ повратак култа Јосипа Броза Тита.

-Константно у тој мисији, данас су Мандић и екипа устврдили да само ДФ-у и ДПС-у одговарају избори, а то што не одговарају народу Црне Горе, то ником ништа. Јер зна Мандић да је овај народ први пут у новијој историји добио прилику да се трси зла које га већ деценијама дави и гуши. Зна он одлично да се задобијена прилика да направимо нормално друштво једнаких неће упропастити сама од себе, па је са сарадницима и патронима свим расположивим средствима упро да је уништи. Мандић и његов шеф из Београда не дају да се Црна Гора растане са тродеценијском диктатуром ДПС-а, већ на све начине покушавају искомпромитовати представнике актуелне власти, како би што прије расписали изборе и омогућили повратак ДПС на власт- наводи се у саопштењу Демократа.

На његову жалост, како су додали, неће му успјети.

-Јер његова дружина је на фреквенцији пораза, ретрогардна, од времена прегажена, доказано и сваком знано неискрена. Нјегова дружина су Мило Ђукановић, Светозар Маровић и његов тајкун Гуги Савић, али и београдски шеф, који даје упутства и логистику Мандићу за највећу превару грађана у историји ове земље: како да ДПС врати на власт.

Зато, све што Мандић изговори иде само на корист ДПС-у, док све што ради, ради на корист искључиво самом себи. Доказ за то јесте да му "представа" у Сава центру у Београду, којој је пионирски насмијан аплаудирао из петог реда не смета, док му домаћа, у Музичком центру у Подгорици веома смета.

Толико о принципима Андрије Мандића. Сваком јасно и сваком видљиво- наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:29