/ Foto: SRDJAN BOLJEVIC
16/01/2023 u 15:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate Nikoliću: Želimo ti srećan put u politički ponor

Žanjete ono što ste posijali, a polako se navikavajte da će u narednom periodu Demokrate biti još snažnija vlast, poručuju iz Bečićeve partije

Iz Demokratske Crne Gore reagovali na izjavu portparola i poslanika DPS-a Miloša Nikolića, poručivši mu da živi u paralelnoj stvarnosti.

Nikolić: Intervju Bogdanovića pokazao svu promašenost politike Demokrata

Kako su naveli, Nikolić Demokratama “imputira promašenost politike”, ne znajući da je u pitanju politička partija koja vrši vlast u 80 odsto opština u Crnoj Gori, koja ima desetak predsjednika opština i skupština opština, i partiji koja ima najsnažniju partijsku infrastrukturu.

A to. kako su istakli, govori predstavnik političke partije koja vrši vlast u 20 odsto opština u našoj lijepoj Crnoj Gori, koja na svim lokalnim izborima u Crnoj Gori doživljava strmoglavi pad, te tu gubitničku auru više niko ne može zaustaviti.

- Nikolića očigledno moramo podsjetiti da pripada strukturi koja je 30 godina vladala na podjelama, ekonomski opustošila državu, a od pravosuđa napravila privatno preduzeće za odstrijel političkih protivnika. Ne štitite vi gospodo državu od nas, mi je štitimo od vaših kriminalnih pipaka, ofšor destinacija, krađe državnih stanova, tridesetogodišnjeg šverca i privatizacija, e pa gospodine Nikoliću, živjeli ste živote sa ukucanim šiframa za bogatstvo. Nikada više - navodi partija Alekse Bečića u reagovanju.

Poručuju da nisu glasali za smjenu Vlade poziv dps-a, već su glasali za smjenu Vlade “koju je ta prtija izglasala i izabrala i tako kako su naveli, srušili sporazum koji su zaključili sa njima.

Na taj način su , ocjenjuju, prošli put od stranke koja se za sve pitala i o svemu odlučivala, do stranke koja se sada ne pita ništa.

“Nismo mi produžena ruka bilo kog u Crnoj Gori ili van Crne Gore, a posebno ne kao vi politička crna ruka struktura sa kojima ste krčmili državnu imovinu, isisali milijarde eura iz zemlje, a onda u međuvremenu potpisivali sporazume sa onima sa kojima nas pokušavate povezati. I sada kada vidite da gubite tlo pod nogama još žešće vodite antisprsku politiku kako bi izazvali one strukture koje bi vodile anticrnogorsku politiku”, navpde u reagovanju.

Poručuju da, ukoliko krenu da traže tu produženu ruku, ponovo će je naći u svojim redovima, ispod odijela svog rukovodstva.

“I na kraju, čemu toliki strah gospodine Nikoliću? Žanjete ono što ste posijali, u politički ponor vam želimo srećan put, a polako se navikavajte da će u narednom periodu Demokrate biti još snažnija vlast i na lokalnom i državnom nivou a vama želimo uspjeh u opozicionim klupama”, zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:07