/ - DEMOKRATE
02/02/2023 u 10:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate Nikšić: Za nas je Crna Gora dom, za DPS let o trošku građana

Kada govore o domovini, dilema je samo da li misle na stanove po povoljnim uslovima na račun građana ili na partijske funkcionere koji su brzinom svjetlosti pronašli drugu domovinu, navode iz Demokrata

Novim saopštenjem DPS Nikšić ponovo je, u skladu sa sintagmom — "ko o čemu DPS o poštenju", nasmijao sveukupnu javnost, ocijenili su Demokrate Nikšić. Iz ove partije reagovali su na saopštenje DPS Nikšić, u kojem se navodi da je mjera ljubavi Demokrata prema Crnoj Gori, što više članova na državnom budžetu.

DPS Nikšić: Što više članova na državnom budžetu, mjera je ljubavi Demokrata prema Crnoj Gori

- Partija koja, iako smo je javno pozvali, ni u jednoj rečenici nije osudila fašističke izlive njihovog partijskog funkcionera iz Bara Morisa Lazarevića na račun kolege odbornika Moma Koprivice, nema ama baš nikakvo pravo da bilo kome pokušava dijeliti moralne lekcije. Uz to, podsjećamo da su gospoda iz DPS-a ponovo prevarila javnost pompezno najavljujući da će Inicijative za razrješenje podnijeti u svim Opštinama, a to su učinili u samo tri. Ipak, kada pominju "isprazne floskule o pohari" vjerovatno misle na optužnice SDT-a protiv njihovih najviših funkcionera. Kada govore o domovini, dilema je samo da li misle na stanove po povoljnim uslovima na račun građana ili na partijske funkcionere koji su brzinom svjetlosti pronašli drugu domovinu međutim, ono što znamo jeste da im je više članova Glavnog odbora bliže Spužu nego Skupštini, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju iz Demokrata, jasno im je da DPS ima frustraciju prema Demokratama, naročito zbog čuvenog odjavljivanja nakon "vapaja potpredsjednika njihove partije da je spreman za saradnju sa Demokratama i političkog zakucavanja za opozicionu klupu u koju su ih smjestili građani".

- Stoga, gospodo iz partije čiji su funkcioneri pravosnažno osuđeni za kupovinu glasova, partije zbog čijeg je funkcionera Opština Nikšić osuđena za mobing i kao takva potpuno obrukana, partije čiji je predsjednik Opštine obrukao grad prekidajući predstave, vrijeđajući glumce i zabranjivajući koncerte, partije koja je šampion u kriminalu, korupciji i nepotizmu, partije koja je Nikšić i ekonomski i privredno devastirala — gledajte i učite kako se Nikšić voli, kako se Nikšić uspravlja i kako se radi za dobro svih a ne samo za lične interese. I ponavljamo vam — nama je Crna Gora dom, a vama let o trošku građana, stan po povlašćenim uslovima i koruptivni dil u sumnjvim prodajama državne imovne. Zbog toga su vas građani poslali u opoziciju i zbog toga ćete dugo tamo ostati kako više ne biste imali priliku da otimate od građana Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:20