/ -FOTO: DEMOKRATE
25/08/2022 u 11:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate o Danijeli Đurović: Uvijek su fotelje bile važnije od naroda

Očigledno da se gospođa Đurović nikad nije zapitala da li je bilo pametno rušiti parlamentarnu većinu koja je pobijedila na izborima, kažu Demokrate

Pošto su Dnevne novine Dan objavile saopštenje Kabineta Predsjednice Skupštine Danijele Đurović, u kom navode da je Skupština pod njenim rukovodstvom bila pravi partner vladi Dritana Abazovića i dom za sve poslanike, reagovali su iz Demokrata, navodeći da su "fotelje uvijek bile važnije od naroda". 

Iz Kabineta predsjednice Skupštine za "Dan" o inicijativi za smjenu Đurović: Razmisliti je li mudro rušiti i zakonodavnu vlast

Saopštenje Demokrata prenosimo u cjelosti: 

Kabinet gospođe Đurović je sebi i građanima postavio genijalno pitanje: da li je pametno rušiti zakonodavnu vlast koju trenutno čine DPS-SNP-URA?

Očigledno da se gospođa Đurović nikad nije zapitala da li je bilo pametno rušiti parlamentarnu većinu koja je pobijedila na izborima.

Tada su fotelje bile najvažnije, pa staviše potpise na Sporazum o vršenju vlasti sa Milom Đukanovićem i ne zapitaše se da li je to korektno prema desetinama hiljada građana koji su tri decenije šikanirani i proganjani, od strane onih koji su je izabrali za predsjednicu Skupštine, iznajmljujući tako SNP na 100 dana kako bi se DPS vratio na vlast po dubini i širini.

Da li se gospođa Đurović ikad zapitala kako je mogla glasati da se Suzana Pribilović izabere za predsjednicu Administrativnog odbora? Da li se gospođa Đurović ikada zapitala kako je mogla na predlog Mila Đukanovića glasati za smjenu brigadnog generala Đurovića?

Da li se ikad gospođa Đurović zapitala kako je mogla glasati za izbor načelnika Generalštaba Voske Crne Gore na predlog Mila Đukanovića, a umjeto generala Đurovića?

Zašto joj je general Đurović smetao, a nije joj smetao kadar DPS-a? Naravno, samo zbog toga što joj je fotelja bila važnija od naroda.

Da li se gospođa Đurović ikad zapitala zašto je Zeti i Zećanima nanijela ogromnu štetu stavljajući na dnevni red "zetske zakone"?

Zakone kojima se zabranjuje Zećanima da glasaju na lokalnim izborima, kako bi se pokušalo kadru DPS-a obezbijediti veća podrška na izborima u Podgorici od one koju trenutno ima.

Naravno, nije razmišljala gospođa Đurović o svim posljedicama koalicije DPS-SNP. A, i zašto bi, kad su fotelje bile važnije od naroda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:37