/ ФОТО: Скриншот-Демократе Портал Дан је због изузетно увредљивих ријечи исте "прецртао" како би фотографија била објављена. Прецртане су п
15/05/2022 u 20:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: О расулу које влада у СНП-у најбоље свједочи бјежанија од избора

Партија која у свом називу има ријеч “народна” кукавички је побјегла од народа јер ови “јунаци” нијесу смјели било ком изаћи на црту, наводе Демократе

Демократе су реаговале поводом саопштења СНП-а везано за  пријетње упућене активистима Демократа.

СНП: Одбацујемо оптужбе Демократа на рачун наших чланова са Жабљака

Демократе: Младим нашим активистима пријетили из СНП-а

Саопштење преносимо интегрално:

Од оних који су издали и преварили народ Црне Горе се не може друго ни очекивати: упркос видео материјалу који свједочи о понашању примитваца који су се за шићу испод Брановог стола продали ДПС-у и постали њихове слуге и извођаци најпрљавијих могућих послова, грађани одлично знају ко говори истину. Дакле, ни ово није истина таман колико ни оно кад смо говорили шта раде, с ким то раде и за чији рачун су продали изборну вољу грађана. Чак су толико почели да личе на ДПС да су им и оправдања готово идентична; немушта, безобзирна, кукавичка и крајње лажљива.

О расулу које влада у СНП-у најбоље свједочи бјежанија од избора. Партија која у свом називу има ријеч “народна” кукавички је побјегла од народа јер ови “јунаци” нијесу смјели било ком изаћи на црту, а понајмање на очи својим дојучерашњим гласачима. Умјесто тога, уз помоћ ДПС-а, оних којима су се продали, побјегли од свих локалних избора, надајући се да ће методама Ера са Коника и другим методама бившег режима које ових дана успјешно усвајају успјети некако да пређу цензус.

(Портал Дан је због изузетно увредљивих ријечи исте "прецртао" како би фотографија била објављена. Прецртане су псовке које су упућене на рачун активиста Демократа)

image
ФОТО: Скриншот-Демократе Портал Дан је због изузетно увредљивих ријечи исте "прецртао" како би фотографија била објављена. Прецртане су п

Нема тог грађанина Црне Горе који се не стиди поступака њихових функционера, а сада као што видите и њихових активиста. Њихов начин функционисања се истом оном логиком којом су прешли под скуте ДПС-а, више не разликује од Ера са Коника. Примитивно, јадно, кукавички. А заједничко им је и то што ће и овај “Еро” бити поражен као и онај ДПС Еро. Демократе за примитивизам имају само презир, а за насиље нулту толеранцију. Ни оригиналног Ера се нисмо уплашили нити пред таквима икад устукнули, па нећемо ни пред овом блиједом, трагикомичном копијом.

Међутим, заиста не чуде неистине из саопштења СНП-а. Нјихов предсједник је познат по патолошким неистинама. Још увијек се сјећамо његове хит реакције у Скупштини Црне Горе, кад је на помен преговарачког стола и 21 милиона подигао главу, окренуо се прво лијево, па онда тражећи помоћ десно, мало попио воде, а онда поставио руке у облику пирамиде. Уосталом као и сви други које ухватите у лажи и у превари.

СНП-у имамо пручити следеће: ово да вам буде посљедњи пут, јер ако овако наставите добићете жесток теренски одговор, а надлежне државне органе позивамо да хитно реагују, процесуирају примитивца са снимка и казне сагласно законима државе Црне Горе.

За крај, јавности достављамо и скриншот који доказује ко лаже; исто лице као на видео снимку који свједочи ријечи Демократа, а које је иначе син секретара ОО СНП Жебљак и лице добро познато Центру безбједности Жабљак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:31