Царевић / Фото: Срђан Бољевић
20/07/2021 u 14:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе оптужују Царевића: Хотелијере назива наркодилерима, нека поднесе оставку

Предсједник Будве показује бахатост на сваком кораку, поручују из Бечићеве партије

Демократе, на челу са Алексом Бечићем, поручују да је једини морални чин који предсједник Будве Марко Царевић може учинити јесте да поднесе оставку на ту функцију.

Како су казали, иако су имали лоше искуство са њим, поново су му дали шансу да управља Будвом, али нажалост, ни након скоро 10 мјесеци од његовог именовања, немају коалициони споразум.

- Од новембра прошле године, ни одговор на наш веома конкретан предлог заједничког политичког ђеловања у наредне четири године- истичу из Демократа. 

Тврде да је Царевић успио де да испише нове редове у историји црногорске политике као једини предсједник Општине коме није усвојен извјештај о раду.

- Након таквог “успјеха”,а коју више нема подршку истих одборника који су га и именовали. Невјероватно је да неко ко се у сваком јавном наступу позива на морал и образ није то учинио. Изгледа да је фотеља најважнија у његовом систему вриједности- наводе из Бечићеве апртије-. 

Царевић, истичу, показује бахатост, самовољу и примитивизам на сваком кораку.

- Чак ни позоришну представу није у стању да погледа без скандала, а хотелијере назива наркодилерима. Он чини да се пристојни суграђани стиде понашања које више приличи реалитy програмима најнижег нивоа него одговорне функције коју обавља. Царевић није научио из грешака челника бивше локалне и државне власти да подршка грађана на изборима није безрезервна. Судбина Светозара Маровића говори довољно о томе - истичу у саопштењу.

Нарочито је лицемјерно да о реституцији говори, како наводе, узурпатор државне имовине.

- Потписани протокол са сумњивим инвеститором на земљишту Јадранског сајма и извођење грађевинских радова на Рамајевом градилишту у центру града, управо на земљишту у процесу реституције, говоре довољно о дволичности “узорног домаћина” и “патриоте”. Поштоване колеге из Демократског фронта, након наведеног, а навели смо само неколико примјера неодговорног, скарадног и недомаћинског понашања господина Царевића, остаје да и ви, као наши партнери, признате, јер знамо да увиђате, да он није достојан вршења функције првог човјека Будве. Сви “кредити” су потрошени, повјерење изгубљено, маске пале. Цар је го - закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 00:40