/ - Фото: Демократе
21/03/2022 u 15:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Демократе осуђују поновно уништавање билборда са ликом Алексе Бечића

Јасно је да су истина и јавно изговорена ријеч ових дана највећи противник неодговорних и потрошених политичких фигура и у Улцињу и у цијелој Црној Гори, наводе они

Демократска Црна Гора осуђује поновно уништавање билборда са ликом предсједника наше партије Алексе Бечића у Улцињу и позива надлежне органе да реагују и омогуће несметано спровођење кампање за локалне изборе у тој општини, саопштиле су Демократе.

-У недостатку аргумената, квалитетног изборног програма и нових, одговорних  и угледних кандидата за одборнике у локалном парламенту, ових дана у Улцињу свједочимо кукавичком понашању одређених политичких субјеката у сусрет дебаклу и поразу њихове расипничке политике. Поручујемо им да нас овим вандалским чином не могу уплашити, већ да у нама буде осјећај поноса и среће, јер док уништавање билборда Демократске Црне Горе постаје свакодневница на улицама Улциња, знамо да им масовним протестима широм Црне Горе кваримо криминалне планове и да смо на правом путу- наводе из те партије.

image
- Фото: Демократе

Дидају:"Јасно је да су истина и јавно изговорена ријеч ових дана највећи противник неодговорних и потрошених политичких фигура и у Улцињу и у цијелој Црној Гори".

-Позивамо грађанке и грађане Улциња да остану мирни и достојанствени, да не насиједају на провокације које долазе из добро познате кухиње, већ да у маниру побједника у недјељу свој одговор дају оловком и гласом, најјачим оружјем демократије, а ми ћемо знати како да цијенимо тако дато повјерење- закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 01:22