/ - Фото: Демократе
25/03/2022 u 13:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе политичким противницима: Видимо се у недјељу, на народном суду

Подсјећају да је прије пар дана, мини-билборд Демократа је и у Беранама, у Беранселу, срушен и видно и непоправљиво оштећен

Демократе су реаговале поводом уништавања њиховог билборда.

-Јасно је да је нервоза наших политичких конкурената како се примиче изборни дан и суд јавности од којег желе да побјегну огромна, али вандалски чинови рушења и наружавања наших билборда није начин да се дође на власт или, ако то раде они који су са обје ноге загазили у политичку издају, да се одрже на власт- наводе Демократе.

Подсјећају да је прије пар дана, мини-билборд Демократа је и у Беранама, у Беранселу, срушен и видно и непоправљиво оштећен.

-Знају и они “јунаци” који су ударили на билборд, на тај начин ударајући на лик који је на билборду, да покушавају да спријече неминовно – да управо Дамјан Ћулафић, далеко најбољи носилац од свих изборних листа које су предате за учешће на изборима у Беранама, постане предсједник Општине Беране. Поручујемо им само једно: видимо се у недјељу на народном суду, па ћемо избројати гласове оних који подржавају људе прошлости и оне који су били спремни да издају, али и све оне који заокруже број 2 и људе који никад нијесу и неће издати. Оловка ће бити најбољи одговор на овакве примитивне и антицивилизацијске чинове- поручују они.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:12