/ Фото: Срђан Бољевић
14/09/2021 u 13:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе поводом снимка Јанковића: Да ли ће се ДПС и Вуковић огласити?

Уколико се Вуковић не огласи и ово јавно не осуди, његово оптуживање Демократа да “оправдавају нападе на њега” добиће пуни смисао, поручују из Бечићеве партије

Демократе су се огласиле поводом спорног снимка одборника ДПС-а и директора барског водовода Божидара Јанковића, који је извријеђао лидера Демократа Алексу Бечића, постављајући питање да ли ће се овим поводом огласити ДПС. 

- Питамо градоначелника Подгорице Ивана Вуковића да ли се намјерава огласити поводом већ виралног снимка одборника његове партије из Бара, Божа Јанковића, који се јавности представља “бираним ријечима” достојим политике и наслијеђа ДПС-а? Уколико се Вуковић не огласи и јавно не осуди ко зна коју у низу скаредности од стране “виђенијих” ДПС-оваца, његово оптуживање Демократа да “оправдавају нападе на њега” добиће пуни смисао. А то је политичко и друго лицемјерје, непринципијелност, али и свједочанство расула, моралног и сваког другог, у којем се његова партија налази. На снимку се, како годинама и доказујемо, налази пуни профил ДПС-а: неморалан, необразован, неинтелигентан, пун мржње, неугледан и друштвено неприхватљив. Чекамо реакцију Вуковића и врха ДПС-а- поручују Демокарте. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 14:09