Демократе у Улцињу / - Демократе у Улцињу
01/03/2022 u 20:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе предале листу у Улцињу

- Посебно сам поносан на чињеницу што пола наше листе чине жене, по чему ћемо, сигуран сам, бити јединствени - рекао је Ћетковић

 Демократска Црна Гора данас је Општинској изборној комисији Улцињ предала изборну листу за избор одборника у Скупштини Општине (СО) тог града.

Из Демократа је саопштено да је носилац листе “Демократе и грађани улциња – Устани! Одбрани! Побиједи! – Нема издаје!“ истакао да му чини велико задовољство и част што, као први међу једнакима, предводи "листу људи које познаје Улцињ".

Ћетковић је нагласио да се на листи налазе људи свих вјера и нација, старији и млади, предузетници, пољопривредници, просвјетни и угоститељски радници, као и студенти, занатлије и пензионери.

 - Посебно сам поносан на чињеницу што пола наше листе чине жене, по чему ћемо, сигуран сам, бити јединствени -  рекао је Ћетковић.

Он је казао да 33 кандидата те партије нијесу само чланови Демократа.

 - Као што то можете наслутити из самог назива листе, на њој се налазе и уважени грађани нашег града, као нестраначке личности -  истакао је Ћетковић.

Он је поручио да су грађани увидјели да се заједно може све.

 - Заједно смо повећали плате и пензије, увели дјечије додатке и бесплатне уџбенике. Заједно смо повећали старачке и вратили накнаде мајкама са троје и више дјеце - рекао је Ћетковић.

Он је поручио да чланови и функионери Демократа никада неће издати своје гласаче.

 - Ваш глас нама је сигуран глас. Драги моји Улцињани и Улцињанке, устаните да заједно побиједимо и да заједно кажемо "Не" издаји!” рекао је Ћетковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 20:58