Демократска Црна Гора / -фото: Демократе
26/05/2022 u 18:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: СНП се контра воље поштених чланова и симпатизера продао центрима моћи за мале паре

Зато су, како додају и проблем,свима попут СНП-а јер их тврде они, свакодневно подсјећају на њихова недјела, преваре и издаје

У ситуацији када су некада антирежимски СНП контра воље свих поштених чланова и симпатизера продали центрима моћи у земљи за мале паре а зарад шачице краткотрајних функција, сасвим је логично да они који су издали грађане Црне Горе више немају обзира ни према чињеницама ни према елементарној логици, па данас, кад свак живи види ко су и шта су, та однарођена групица из ДПС Владе покушава спочитати људима који су пуних осам година држали и одржали ријеч, поручиле су Демократе.

 - И наравно да су вама таквима проблем Демократе. Потврђујемо. Велики проблем, јер кваримо и разобличавамо прљаву игру на рачун грађана одбијајући да се за шаку власти играмо са будућношћу Црне Горе. А тога је свјестан сваки учесник овог, иначе једног од најнечаснијих процеса у историји Црне Горе. Демократе су проблем јер не само да смо одбили труле и канцерогене компромисе са мафијом, већ смо сачували политичко-етички принцип поштовања грађанина као носиоца суверенитета на коме је установљена демократија - наводе у Демократској Црној Гори.

Зато су, како додају и проблем,свима попут СНП-а  јер их тврде они, свакодневно подсјећају на њихова недјела, преваре и издаје.

Демократе су, како додају, набројали све што је урадио СНП.

 - Покушали да заједно са УРА формирате Тужилачки савјет који би наставио истом матрицом и у томе смо вас спријечили, па сад цмиздрите што је избор независног Тужилачког савјета зајваљујући Демократама резултирао хапшењима оних који су вас и довели на власт, а нас годинама пратили, прислушкивали, шиканирали, пребијали, хапсили. Али и оних које сте ви бирали у власти. Да вас подсјетимо: заједно са ДПС сте истрговали Судски савјет и гласали за исти који је 2/3 већином бирао Весну Меденицу за предсједицу Врховног суда, а Јованића за предсједника Привредног суда. И тада сте за малу сићу продали судску власт како данас Еуропол и надлежни тврде извршиоцима најтежих кривичних дјела у земљи - поручују Демократе СНП-у.

Тврде и да је СНП- са ДПС бирао судије Уставног суда и ВДТ-а.

 - И као продукт тога имамо укидање накнада мајкама од тог истог Уставног суда и избор бивших структура у врху тужилаштва. Тако сте мислили да бирате и овај ТС, али авај. Нијесмо вам дозволили и спасили смо тужилаштво од уплива мафијашко-корупционашке хоботнице чији је дио сада и СНП - наглашавају они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:45