demokrate ilustracija / - DEMOKRATE ILUSTRACIJA
30/09/2023 u 16:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate: Svaki put kad pomislimo da je DPS dosegao vrhunac budalaština, oni iznenade

Možda je to zato što nas stalno podsjećate na površne bajke prije spavanja, a ne na ozbiljne političke stavove? No, kako kažu, svaka priča ima svoju publiku. Ova vaša je trenutno u zatvoru, dodaju Demokrate

Svaki put kad pomislimo da je DPS dosegao vrhunac budalaština, oni nas iznenade, poručile su Demokrate u reagovanju na navode Medija Centra DPS-a.

Ranije su iz Demokratske partije socijalista ocijenili su da “glasanjem u Pljevljima, Bečićeve Demokrate su pokazale svoje pravo lice”.

DPS: Demokrate sljedbenici DF-a, dokazali se sluge velikosrpske ideologije

- Možda je to zato što nas stalno podsjećate na površne bajke prije spavanja, a ne na ozbiljne političke stavove? No, kako kažu, svaka priča ima svoju publiku. Ova vaša je trenutno u zatvoru. Ali, kažu, “šta da radimo”. Kako ste vršili, tako ste obršili. Vi baš mislite da smo mi naivni, pa da nasijedamo na vaše dječije fore i fore onih sa kojima dijelite narod, sa kojima izazivate nacionalističku mržnju, sa kojima ste pripremali fiktivne debate tokom predsjedničkih izbora, sa kojima se fiktivno svađate, a svaki potez dogovarate i na kraju oni sa kojima dijelite najopasnije krijumčare droge u Evropi”, kazale su Demokrate,

Dakle, kako kažu, shvatili su da predlažu novu definiciju lokalnih praznika i Dana državnosti, “prilagođenu vašem ličnom stilu, profilu i narativu”.

- E, tako DPS planira da promijeni Dan oslobođenja Podgorice jer se isti poklapa sa praznikom Sveti NIkola i umjesto 19. decembra proglasi dan kada su prokopali tunel do Višeg suda, za Dan Nikšića dan kada su istaknuti DPS-ovci na Grahovu pjevali pjesmu:,,da zna bula kakva je slanina, ne bi ljubila Turčina”, za praznik Pljevalja dan kada je DPS džamiju pretvorio u naplatni punkt Elektroprivrede Crne Gore, za praznik Prijestonice dan kada je Đukanović kazao da najviše mrzi stopostotne Crnogorce, za praznik Herceg Novog dan kada je Đukanović kazao da je pohod na Dubrovnik opravdan i svrsishodan, te da je svako suprotno stanovište izdajničko, za praznik Tuzi dan kad je Đukanović kazao da se nada da će sa Albancima završiti zajednički život za sva vremena, za dan Zete dan kada je Migo drpio kovertu, za dan Kotora dan formiranja Kavačkog klana, za dan Mojkovca dan kada je Đukanović zaradio prvi milion, a sin samo u jednoj godini 14 miliona profita, za praznik Budve dan kada je Đukanović saopštio da mu je DF potpuno prihvatljiv partner, pa samim tim i gospoodin Mandić, za Dan Bijelog Polja dan kada su DPS-ovci pustili u zemlju regionalne kasape Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, te tvrdili da su oni prijatelji Crne Gore, a za Dan državnosti naravno dan rođenja Radoja Zvicera, njihovog vrhovnog vođe sa kojim su kasapili crnogorske građane, likvidirali i sahranjivali nezavinse novinare i urednike, časne policijske funkcionere, pokrali pola države i hapsili, prebijali i otpuštali pošteni narod Crne Gore, navele su Demokrate.

E to je, kako dodaju, “vaša verzija najsvjetlijih trenutaka u slavnoj crnogorskoj istoriji”.

- Ali, znamo mi šta vas i boli i plaši. Vas gospodo boli, što smo vas spriječili da se na prevaru vratite na vlast, a plaši to što ćemo mi doći na vlast, a tada od vaših kriminalaca neće ostati kamen na kamenu. Nastavite, jer svaki vaš ton je glas koji podsjeća na istinu koju ste željeli zakopati. Mi ćemo, kao i uvijek, sa smješkom slušati vaša tiha, ali odjekujuća cviljenja, dok u tišini radimo na zamci u koju ste već upal”, zaključuju Demokrate.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DEMOKRATEDPSVLAST
28. novembar 2023 03:34