Вуковић / Фото: Демократе, Архива
12/06/2021 u 21:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Вуковић је урадио више за Никшић, него Симовић и Лала Никчевић за четири године

Уз то, Симовић је био познат по прекидању представа и протјеривању умјетника, поручују из Бечићеве партије

Предсједник СО Никшић Немања Вуковић урадио је више у дијелу отворености и транспарентности за мјесец дана у Никшићу, него што су то Лала Никчевић, Веселин Грбовић и Милутин Симовић на гомилу урадили за четири године, поручили су ДПС-у Демократе. 

Како су навели, мора се имати имало образа па осврнути на рад Вуковића.

ДПС Никшић: Неистина је да је Вуковић затекао катастрофално стање у општини

- Господо из ДПС-а, када говорите о јавним расправама и разговорима са грађанима, морамо вам рећи да разговори са Браном Мићуновићем нијесу били јавни, а нијесу ни продуктивни и не представљају вољу грађана. Али осликавају ваш рад, ваше послове и ваш морал- наводе из Демократа, на челу са Алексом Бечићем. 

Kако су истакли, најбољи показатељ политике ДПС-а о отворености је чињеница да је градоначелник из ДПС-а није хтио рећи ни "добар дан", а камоли да грађане прими на разоговор.

- Уз то, био је познат по прекидању представа и протјеривању умјетника, а за најближег савјетника именовао је особу која је правоснажно осуђена за мобинг и због које је Општина Никшић осуђена за мобинг. Логично, кад од осуђеника како за корупцију, тако и за мобинг, бољег ни немате. Он вам је био ударна песница и симбол владавине. Знамо да сте у страху и паници од изношења информација, али будите сигурни да ће јавност знати све о криминалу који је вршен у Општини Никшић, а ваш вокабулар пун увреда говори не само о елементарној некултури, већ и о страховитом мањку аргумената и истине што вас обиљежава од кад сте политички проходали. А ви сте у Никшићу скочили, и пали. И то да више никад не устанете- поручују Демократе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:47