Демократска ЦГ / - фото: Демократска ЦГ
22/01/2022 u 11:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократска ЦГ: Јоковић изненадни европејац са лиценцом ДПС-а

Е, па цркни - пукни Jоковићу - продати се нећемо, jер нема тог милиона за коjи би пристали да будемо издаjници као Дарко Паjовић или било ко други - поручили су из Демократске ЦГ

Демократска Црна Гора реаговала је на саопштење СНП-а у којем се наводи да се Демократе налазе у кризи идентитета, и да је интерес њихова једина нација и вјера. 

- Отужно jе читати чак и паничне покушаjе СНП-а да макар оставе илузиjу у jавности да дебатуjу с нама, кад су већ одустали од политичког наслиjеђа и политичког достоjанства издаjући вољу грађана за рачун мафиjе и jош увиjек неутврђени мањи дио колача од 21 милиона. Дакле, ви се за изборну вољу грађана борите тако што им мафиjу враћате на грбачу? Ово jе глупље и безобразниjе чак и од оног фасцинантно сулудог да jе Зденка Поповић опструисала истрагу о убиству Душка Jовановића, а ви сад са вjероватно налогодавцима ето хоћете то да риjешите. Jоковић и Љубо Биговић ће заjедно да риjеше таj злочин.  Па, ово нема ни у Сомалиjи - поручује Демократска ЦГ.

Они су истакли да jе грађанима све jасно.

- Сви разумиjемо да jе у овоj ситуациjи кад сте толико загазили у издаjу свега што jе био СНП тешко написати и обично саопштење, па вам их ево већ неко вриjеме пише Абазовић и медиjски поол Коалициjе за 21 милион.  Али jе ипак наjтужниjа од свега улога коjу jе Jоковић намиjенио себи: да све оне коjи неће да се продаjу оним коjима се Jоковић планира продати проглашава антиевропеjцима, антисрбима, антицрногорцима, радикалима... И то предсjедник некад великог, часног СНП-а?! Само на папиру, Jоковићу, jер одлично знаш, одлично чуjеш шта ти поручуjу часни чланови СНП коjи су децениjама трпjели терор од вашег новог послодавца - казали су из Демократске Црне Горе.  

Како су навели, Jоковић коjи jе са радикалима марширао по Црноj Гори пљуjући све европско, Jоковић коjи jе по Београду сjедио на добро знаним канабеима, Jоковић коjи jе врло резолутно анти НАТО jе сад изненада европеjац, са лиценцом ДПС-а.

- А зна се одлично како се та лиценца добиjа. То jе jедина лиценца коjа се не купуjе или добиjа, већ се уз лиценцу jош и плаћа. Добро грађани знаjу чиjи jе потпис на тоj лиценци, коjи сад с муком носи Jоковић. И сад, замислите, Jоковић jе европеjац зато што се планира продати ДПС-у, а то jе човjек коjи jе казао да су Црногорци историjски фалсификат настао на окупираном Цетињу, имплицираjуци да Црногорци као нациjа не постоjе. То jе та ДПС лиценца европеjства коjу ми са задовољством одбиjамо. Замислите ту баналну глупост да се ми, коjи зовемо на ванредне изборе на коjима ће грађани дати суд о сваком, боримо за фотеље, али се Лиценцирани европеjац бори за вољу грађана тако што ће jе испоштовати са Абазовићем и ДПС-ом. Е, па цркни - пукни Jоковићу - продати се нећемо, jер нема тог милиона за коjи би пристали да будемо издаjници као Дарко Паjовић или било ко други. Цркни – пукни, издаjу вам нећемо дозволити, остаjемо истински европеjци, истински западњаци, истински подржаваоци Нато интеграциjа, али без лиценце ДПС-а коjу ти с поносом носиш - истичу из Демократске ЦГ и питају СНП  да ли ћеу било коjоj вариjансти правити Скупштински већину са ДПС и уз њихову подршку вршити власт.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:43