Демократска ЦГ / - фото: Демократска ЦГ
21/01/2022 u 14:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократска ЦГ: Обрукали сте оне коjи су због вас и имена СНП децениjама били мета

- Свака сарадња са криминалним ДПС-ом jе издаjа грађана Црне Горе и њихове слободе!- истакли су из Демократске ЦГ.

Из Демократске Црне Горе су СНП-у поручили да су се обрукали тиме што су се приклонили онима који су три деценије правили од Црне Горе мафијашки рај, као и да су издали принципе који су формирали СНП. 

- Не постоjе риjечи, фразе, флоскуле и испразна хвалисања коjа могу покрити ово што радите. А то “нешто” што бисте хтjели по сваку циjену да сакриjете иза веома дрских, али потпуно празних риjечи коjима вриjеђате част, дугогодишњу бескомпромисну борбу али и интелигенциjу грађана Црне Горе кратко и jасно се зове издаjа народа. Одлучили сте да упркос вољи грађана, али и дугогодишњих чланова СНП коjи су децениjама трпjели шиканирања од криминалног бившег режима, таj режим вратите на сцену. Обрукали сте оне коjи су због вас и имена СНП децениjама били мета. Одлучили сте да одете са налогодавцима убиства Душка Jовановића. Одлучили сте да се приклоните онима коjи су три децениjе од Црне Горе правили мафиjашки раj, ломећи часне и поштене људе на сваки замисливи и незамисливи начин. И тоj ломљави наjвише субстрадали СНП-овци. И ви без скрупула газите по онима коjе jе бивши режим газио 30 година. - казали су из Демократске Црне Горе.

Они додају да је СНП обрукао сте и под ноге примитивном интересу и прљавом новцу бацио вишедецениjску борбу народа за ослобођење од криминално-коруптивне хоботнице.

- Издали сте принципе коjи су формирали СНП. То грађани jасно виде, то часно чланство СНП-а jасно види и због тога вам ових дана са улице шаље никад jасниjе поруке. И то вас боли, то, што вам превара и издаjа не могу проћи! Зато данас, ни сами не вjеруjући у ово шта пишете, покушавате блиjедо, jадно, испразно, да неког другог оптужите за издаjу. И то оне коjи се овом злу што се спрема Црноj Гори наjгласниjе и наjодлучниjе опиру! - поручују Демократе.  

Ако сте “наjпоштениjа и наjчасниjа партиjа у Црноj Гори” како неукусно и хвалисаво за себе тврдите, онда знате шта jе воља грађана, шта jе демократиjа, а шта политичка корупциjа и издаjа.  

- Свака сарадња са криминалним ДПС-ом jе издаjа грађана Црне Горе и њихове слободе!- истакли су из Демократске ЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:56