c / Фото: Иван Петровић Ипе
22/04/2022 u 10:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Абазовић и Јоковић су издали народ, а сад ће постати Милове икебане

Да се Kривокапић више сретао са онима који су га гласали, а мање са Ђукановићем, сад би и Мило био у соби поред Меденичине, наводе из ове партије

Демократски фронт тврди да су лидер УРА Дритан Абазовић и предсједник СНП-а Владимир Јоковић издали народ, а да ће након тога ће постати икебане зависне од Мила Ђукановића.

- ДФ још једном исказује неподијељен став да је формирање мањинске Владе уз подршку ДПС-а покушај политичке реанимације Мила Ђукановића и његовог спасавања од кривично правног гоњења. Након хапшења Весне Меденице, сваком је у Црној Гори јасно, а посебно би требало да буде Дритану Абазовићу и Владимиру Јоковићу, да је Мило Ђукановић као врховни налогодавац црногорском правосуђу морао да буде следећи на листи ГСТ-а. Издајом изборне воље од 30. августа, од стране УРЕ и СНП, не да Ђукановић неће бити следећи, већ ће лично он закочити реформе у судству, како би заједно са најближим сарадницима избјегао суочавање са својим непочинствима. На овај начин, наркодилерски ДПС суштински преузима институције, док ће Дритан Абазовић и Владимир Јоковић, постати изврсна икебана зависна од Ђукановићевог утицаја.  Нажалост, овом процесу је у значајној мјери допринио и Здравко Kривокапић са својим министрима који су били против демонтаже ДПС-а, а Милојко Спајић и Милатовић су се чак и јавно хвалили да су оставили кадрове бившег режима на кључним позицијама у њиховим министарствима. Да се Здравко Kривокапић више сретао са онима који су га гласали, а мање са Милом Ђукановићем којем је на тај начин давао легитимитет, сад би и Ђукановић био у соби поред Меденичине. Да су Спајић и Милатовић у САД -у од Ескобара тражили подршку за обрачун са наслеђем Ђукановића, а не са лидерима ДФ-а, вјероватно би се уз Светозара Маровића макар и Ацо Ђукановић нашао на црној листи- закључује се у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:44