/ - фото. ДФ, Фејсбук
22/09/2021 u 17:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Абазовић инсистира на формирању политичке Владе у којој Кривокапић није премијер

Наглашавају да остају досљедни моделу разрешења озбиљне друштвено-политичке кризе који су у начелни елементима саопшитли у заједничком саопштењу са Демократама

Демократски фронт остаје досљедан моделу разрешења озбиљне друштвено политичке кризе који смо у начелним елементима саопшитли у заједничком саопштењу са Демократама, наводе из те партије.

-Концепт експертске Владе је након двјеста дана њеног рада изгубио не само подршку ДФ-а, већ и грађана који су очекивали конкретне резултате у свим областима. Тај “експертски” експеримент доживио је фијаско из простог разлога јер Влада Здравка Кривокапића ни формално, а ни суштински није била експертска-објавили су из ДФВ -а на фејсбук профилу.

Додају: "ДФ је већ показао спремност на компромис одустајући од захтјева за формирањем нове Владе без Здравка Кривокапића, али за нас је потпуно нови моменат да Дритан Абазовић инсистира на формирању нове политичке Владе у којој Кривокапић не би био премијер".

-Зато и мислимо да би требало зауставити овај талас свакодневних саопштења у којима добијамо ексклузивитете који додатно потврђују озбиљну кризу на релацији Кривокапић - Абазовић, и да у најскорије вријеме у непосредним преговорима сви заједно, без ултиматума и уцјена, допринесемо превазилажењу кризе. наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:33