/ df budva
06/08/2022 u 17:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DF Budva: Prosvetni radnici dovedeni na prosjački štap

DF pruža punu podršku da cijena kvadrata stana ostane na 650 eura i da nikakvo povećanje cijene ne dolazi u obzir jer je nezakonito, navode iz DF-a

Demokratski front Budva podržava prosvetne radnike koji protestuju radi ostvarivanja svojih stambenih prava i apeluje na sve nadležne državne organe da pod hitno preduzmu konkretne poteze kako bi se konačno uselili u svoje stanove.

- Smatramo da je krajnje vrijeme da nadležne državne institucije sa deklarativne podrške pređu u konkretnu akciju. Već je peti dan štrajka a ne vidimo da su državne institucije preduzele bilo šta da se ovaj nedopustivi problem riješi. Takođe vidimo da su se mnoge političke partije i pojedinci oglasili u svrhu marketinga sa podrškom prosvetarima ali da njihovi funkcioneri koji se nalaze na državnim funkcijama i koji su nadležni za ovaj problem ne čine ništa u cilju rješavanja njihovim problema. Gospodo, nije dovoljno doći u Budvu, fotografisati se sa nastavnicima i profesorima i poslati saopstenje u medijima. Potrebna je odlučna i hitna akcija jer vremena za čekanje nema...Prosvetni radnici u Crnoj Gori su dovedeni na prosjački štap i sada neko povećanjem cijene stana želi da ih dodatno opljačka. DF pruža punu podršku da cijena kvadrata stana ostane na 650 eura i da nikakvo povećanje cijene ne dolazi u obzir jer je nezakonito. Takođe, apelujemo na sve državne organe, a posebno na CEDIS, da pod hitno stvore uslove da se obezbijedi napajanje električnom energijom prosvetnih zgrada kako bi se stvorili uslovi za useljenje- navode iz DF, pored ostalog.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 23:34