Демократски фронт, лого / - фото. ДФ, Фејсбук
09/08/2022 u 18:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DF Budva: Tičić bi volio da Budvani zaborave sve malverzacije koje je DPS sproveo

Iz DF-a ističu da građani nisu zaboravili modus operandi DPS-a po kom su sklapali štetne ugovore koje su tajno potpisivali, uz nanošenje višemilionske štete pa poslije kod SDT-a priznavali krivicu, zadržavajući novac koji se ukrali od građana

Novi medijski istup, dekretom iz Podgorice postavljenog  predsjednika budvanskog DPS-a, Milana Tičića, nam je još jednom potvrdilo da su građani u pravu kada kažu da u tom OKG štabu ne postoji bilo ko, ko može da kaže nešto smisleno ili makar sa trunčicom političke težine, poručuju iz budvanskog Demokratskog fronta.

- Više je nego tragikomično da banalnim frazama vrijeđa sve napore koje je Marko Bato Carević kao predsjednik Opštine Budva, zajedno sa svojim saradnicima uložio kako bi ispravio sva nepočinstva koja su uradili upravo oni koji ga sada napadaju. Vjerovatno bi Tičić volio da građani Budve zaborave sve malverzavoje koje je OKG DPS sprovela u Budvi i tako do 2016. godine dovela opštinsku kasu pred pucanjem zbog duga od preko 50 miliona eura popisanih obaveza i preko 100 miliona eura potencijalne štete u najkoruptivnijem poslu sa WTE-om, navode iz DF-a.

Kako su istakli, drago im je što i sami priznajete da je matropolu turizma vodio čovjek domaćin koji je Budvu iz debelog minusa doveo do nosećeg stuba crnogorske ekonomije o čemu svjedoče pozitivni rebalansi budžeta i suficit od pet miliona po godini.

- Tom dinamikom ćemo nastaviti da radimo i pod vođstvom Mila Božovića koji će vam na izborma zadati takav politički udarac od kojeg se definitivno nikad nećete oporaviti. Kolika je politička težina  Milana Tičića u Budvi, najboje govori činjenica da kao novopostavljeni predsjednik opštinskog odbora nije skupio hrabrosti da bude nosilac liste i muški istrpi brutalan poraz koji ga neminovno očekuje na narednim izborima, već se kao izuzetni kompromitovana osoba sakrio iza jedne gospođe, što nije ni džentlmenski ni viteški ali jeste DPS-ovski, poručuju oni.

Iz DF-a ističu da građani nisu zaboravili modus operandi DPS-a po kom su sklapali štetne ugovore koje su tajno potpisivali, uz nanošenje višemilionske štete pa poslije kod SDT-a priznavali krivicu, zadržavajući novac koji se ukrali od građana.

 - Za razliku od toga mi sve radimo transparentno, pred građanima koji su na poslednjim izborima to prepoznali i dali najveću podršku upravo nama, što nam jasno daje do znanja da će na narednim izborima ta podrška biti još veća i samim tim vaše političko postojane biće potpuno marginalizovano. A što se samog čišćenja tiče, najvažnije  čišćenje grada je počelo 2016. godine, dok vam generalno spremanje slijedi 23. oktobra kada od DPS-a neće ostati ni dugmići – zaključuje se u saopštenju Demokratskog Fronta Budva, zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. mart 2023 09:59