/ Фото: Срђан Бољевић
23/07/2021 u 14:11 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Кривокапић је у истом каталогу са Секулом Дрљевићем, претекао је све антисрбе

Премијер подсјећа на неког трагичног јунака из бајки који преваром зграби нешто што му не припада, кажу из овог политичког савеза

Премијер Здравко Кривокапић заслужено је себе смјестио у исти каталог политичара гдје се налазе Секула Дрљевић, Новак Kилибарда и Мило Ђукановић јер је усвајањем Резолуције о геноциду у Сребреници први је покренуо најновију антисрпску акцију из Подгорице, кажу из ДФ-а. 

- То да чини све како би Србију и Србе представио као реметилачки фактор на Балкану. То му представља основно политичко дјеловање откад је изабран за премијера. Претекао је све друге антисрбе из Сарајева, Загреба, Приштине и Тиране- наводе из ДФ-а. 

Како сматрају, Кривокапић се љути на ДФ јер има већину, а у ствари мрзи себе што је мањина. 

- Један као ниједан, рекао би наш народ. И то један са којим Бечић управља слично као са кућним љубимцем. Знамо да му не пада лако Бечићево шефовање, али шта ће, мора се, задржати фотеље је најважнији циљ обојици.  Kада би Kривокапић знао да има подршку већине, он би покренуо питање властитог повјерења, али пошто зна да нема, онда ћути. Држи се за функцију и рачуна на образ ДФ-а који неће никада са ДПС-ом, иако је он са ДПС-ом покретао против Демократског фронта и српског народа читав низ иницијатива и урадио највише што је могао на њихову штету. Највећу ефикасност показује на честим састанцима са Ђукановићем јер са њим одмах договори све, а са ДФ-ом није желио ништа- додају из ДФ-а. 

Према њиховим ријечима, Кривокапић подсјећа на неког трагичног јунака из бајки који преваром зграби нешто што му не припада.

- У конкретном случају фотељу, и мисли да му је сигурна све док сједи на њој или је држи на оку окружену плаћеним обезбјеђењем. Њему је небитно шта народ мисли о томе, па властиту неодговорност демонстрира и изјавама да ће ако треба и ланцима се везати за столицу како му је нико не би преузео до 2024. године.  Актуелна влада је подбацила и учинила је све супротно од онога за шта су грађани гласали 30. августа. Могу се Kривокапић и његова екипа правити луди на те чињенице, али је то више него јасно. Нека се труде колико хоће да створе лажног непријатеља у Београду, али то је ћорав посао. Највећи су непријатељи они сами себи, а народ 30 година није пристао на Ђукановићеву антибеоградску причу, чији су активни настављачи представници владе, па неће ни сада- поручују из ДФ-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:10