Божовић / Фото: Иван Петровић Ипе
27/02/2022 u 06:52 h
Darko JovovićDarko Jovović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ на изборима у Беранама не наступа са СНП-ом

Њихова нејасна и неодређена политика је нешто што СНП у овом тренутку не делегира да буду наши партнери, казала је Јелена Божовић

На локалним изборима у Беранама заказаним за 27.март Демократски фронт неће наступити у коалицији са Социјалистичком народном партијом, као што је то раније био случај.

То је "Дану" потврђено из Општинског одбора Нове српске демократије уз најаву да ће њихова листа носити назив "За будућност Берана" и да ће се на њеном челу наћи Вуко Тодоровић, који већ осам година обавља дужност директора беранског Водовода.

Посланица НСД Јелена Божовић саопштила је да се оправдано нада да ће Тодоровић бити нови предсједник општине Беране,те да га за тако нешто препоручују бројне предиспозиције због којих ће, како је навела, задобити већинско повјерење грађана.

Божовић је казала да досадашња неодлучна политика СНП-а на државном нивоу не препоручује ту партију да им буде партнер на локалним изборима за које се листе предају закључно са 1. мартом.

-Дешавања у протеклом периоду, њихова нејасна и неодређена политика је нешто што СНП у овом тренутку не делегира да буду наши партнери. Политика ДФ-а била је и остала јасна и недвосмислена, било да се ради о локалном, или државном нивоу. Зато толико трајемо и зато су узалудна настојања свих оних који желе да нашој странци на све начине нанесу штету – закључила је Божовић, додајући да се још увијек воде консултације са Покретом за промјене и Демократском народном партијом око њиховог учешћа на изборима у Бернама унутар ДФ-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:45