Демократски фронт / - SRDJAN BOLJEVIC
22/06/2021 u 18:46 h
ДанДан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Нови савез почива на нетрпељивости према СПЦ, Србији и српском народу

И поред овога обjедињавања на антисрпском диjелу политичке сцене, нема разлога за бригу, jер грађани коjи су побиjедили 30. августа неће дозволити да им та побjеда буде отета, наводе из Демократског фронта

Демократски фронт реаговао је на саопштење ДПС-а, у којем осуђују нападе на премијера Здравка Кривокапића и предсједника Скупштине Алексу Бечића. Из ДФ-а су питали да ли jе Бечића макар мало срамота што га ДПС подржава у нападима на Србиjу и српски народ.

– Да смо били у праву да се на политичком небу Црне Горе рађаjу нове љубави и савези, говори снажна подршка коjу предсjедник Демократа Алекса Бечић данима добиjа од ДПС, сателита, па чак и од комитског циркуса званог ЦКМ. Сви они jавно одаjу почаст Бечићу на показаном антисрпству и нападима на Србиjу, уз jеднодушну оцjену да чак ни они не би то радили са више жара. Поставља се питање да ли jе Бечићу макар мало неугодно и да ли га jе макар мало срамота од овакве подршке, или jе раширених руку прихватио своjе нове приjатеље, међу коjима су свакако наjколоритниjи ликови - комите Иван Вуковић и Александар Дамjановић из ЦКМ, а све уз логистику „Виjести” – наводе из ДФ-а.

Из ДФ-а истичу да би донекле разумjели да су се Демократе и ДПС пронашли у неким другим темама, али свjедочимо стварању савеза коjи jе настао на чистоj нетрпељивости према СПЦ, Србиjи и српском народу.

– Чак се може основано сумњати да саопштења и изjаве Демократа пишу људи из ДПС, jер не можемо да вjеруjемо да jе код Бечића и друштва толико нарасло антисрпство, готово преко ноћи. Не заборавимо да се оваj тренутак „додира” између Демократа и ДПС десио током гласања о резолуциjи о Сребреници, када су заjеднички прогласили српски народ кривцем за све што се дешавало током ратова деведесетих. И поред овога обjедињавања на антисрпском диjелу политичке сцене, нема разлога за бригу, jер грађани коjи су побиjедили 30. августа неће дозволити да им та побjеда буде отета – закључују из ДФ-а

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 17:19