/ дф, ИЛУСТРАЦИЈА
14/01/2022 u 15:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Поздрављамо Абазовићеву изјаву да се провјери да ли влада има подршку

Част и одговорност су једно, а драге фотеље у Влади нешто сасвим друго. У тим координатама ће се вјероватно кретати и одговор Здравка Кривокапића, наводе они

ДФ поздравља изјаву потпредсједника владе Дритана Абазовића да би требало провјерити да ли Влада Здравка Кривокапића има подршку у Скупштини Црне Горе, саопштили су из ДФ-а.

Абазовић: Гласање о повјерењу било би растерећење за Владу

-Потпредсједник Владе је саопштио и да не би било нормално да влада ради без те подршке и да то треба расчистити. ДФ позива Здравка Кривокапића да повуче  логичан и частан потез- да постави питање повјерења владе у Скупштини или поднесе оставку. Вјерујемо да је сваком грађанину Црне Горе познато да ова Влада има тек неколицину посланика који сматрају да је она испунила очекивања грађана који су гласали на изборима 30. августа 2020. године. Што се прије расчисти ова непријатна ситуација то ће бити боље за све грађане Црне Горе. Познавајући људе којима је стицајем околности допала сва власт у Црној Гори,  увјерени смо да им овај позив јединог политичара у извршној власти не значи много- наводе у саопштењу.

Додају:"Част и одговорност су једно, а драге фотеље у Влади нешто сасвим друго. У тим координатама ће се вјероватно кретати и одговор Здравка Кривокапића".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. avgust 2022 09:10