30/06/2021 u 19:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Срамно понашање Владе поводом отмице Јовановића од стране албанских терориста

Додају да је срамно је да из Владе нема једне ријечи осуде према понашању бандита који су киднаповали и утамничили Риста Јовановића

Демократски фронт  реаговао је поводом хапшења Подгоричанина Риста Јовановића.

Одлука суда у Приштини: Ристу Јовановићу 30 дана притвора због опасности од бјекства

-Понашање министра вањских послова Ђорђа Радуловића у случају отмице Риста Јовановића је, благо речено, срамно. То је показатељ да је ово отуђена, ненародна влада, која је окренула леђа народу који је побиједио 30. августа. Кривокапић и његов министар Радуловић зато жестоко бране политику бившег монтенегринског режима, што је признао и сам Радуловић-наводе они.

Додају да је срамно је да из владе нема једне ријечи осуде према понашању бандита који су киднаповали и утамничили Риста Јовановића.

-Не смију да писну својим новим партнерима, албанским терористима, којима, да брука буде највећа, донирају вакцине и по ко зна који пут признају лажну државу Косово. Са друге стране, Кривокапић, срамно и кукавички, напада представнике српског народа на Косову и Метохији, а тиме и све Србе у јужној српској покрајини, људе који су деценијама изложени најстрашнијем прогону, терору, мучењу, ликвидацијама..Памтиће се да је једна влада, која је на власт дошла српским гласовима, радила све да понизи и омаловажи тај исти народ-поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:18