ОО НСД Мојковац / (NSD)
29/10/2021 u 17:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ у Мојковцу са традиционалним партнерима

Како се наводи у саопштењу НСД, Мандић се захвалио на том гесту и оцијенио да је то прави пут на укрупњавању српских националних политичких организација

Демократски фронт ће на мојковачким изборима наступити са традиционалним коалиционим партнерима из Социјалистичке народне партије и другим заинтересованим субјектима у оквиру коалиције “За будућност Мојковца”. То је саопштено, на синоћ одржаном Општинском одбору Нове српске демократије у Мојковцу, јавља портал РТЦГ.

На састанку је предсједник НСД Андрија Мандић истакао да Мојковац има завидну развојну шансу и да је треба искористити.

-Овај град располаже бројним ресурсима и могућностима које уз квалитетне инвеститоре и људе који виде будућност у овом граду могу дати много више него што је тренутно стање. Желимо да направимо потпуни заокрет у политици назадовања и урушавања Мојковца од стране Демократске партије социјалиста-казао је Мандић.

Такође, он је рекао да су квалитетни млади људи велика вриједност НСД и ДФ, и да они посебно треба да изнесу ову кампању преузимајући тако одговорност за неопходне промјене.

Сједници је присуствовао и Општински одбор Демократске српске странке из Мојковца који је на челу са њиховим предсједником Милојем Зејаком ушао у састав Нове српске демократије.

Како се наводи у саопштењу НСД, Мандић се захвалио на том гесту и оцијенио да је то прави пут на укрупњавању српских националних политичких организација.

Избори у Мојковцу одржаће се 5. децембра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:38