Nišić / -FOTO: PRINTSCREEN
23/01/2023 u 11:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Direktorica SD-a kritikuje Abazovića: Završimo sa haosom, skratimo mandat Skupštini

Sve smo sigurniji i više nema sumnje da se radi o ozbiljnoj namjeri da se od Crne Gore napravi država problem, kazala je Nišić

Crna Gora je od države primjera postala problem međunarodnoj zajednici, tvrdi direktorica Socijaldemokrata Irma Nišić. 

- Informacija da se o Crnoj Gori raspravlja na sastanku Savjeta za spoljne poslove u Briselu, zajedno sa državama poput Avganistana, Venecuele ili Etiopije, koje su u dubokim krizama od kojih neke čak i u oružanim sukobima, veliki je poraz za našu državu i sve ono što smo postigli do 30. avgusta 2020. godine- navela je ona. 

Istakla je da je ova informacija stovremeno i najbolji pokazatelj "dokle je državu i u kakvo stanje dovela Vlada Dritana Abazovića, pomognuta svojom prethodnicom, Vladom Zdravka Krivokapića".

- I dok se nelegitimni premijer pretvara da ne čuje poruke naših partnera iz EU, Crna Gora je iz dana u dan sve dalja od članstva, situacija je sve lošija i samo je pitanje dana kada će to i na formalan način biti ozvaničeno. Nakon toga, uslijediće brojne posljedice koje će sigurno osjetiti građanke i građani i koje će bitno uticati na njihov životni standard. Davno smo prestao da vjerujemo da je neznanje ono čime se rukovode Dritan Abazović i njegova Vlada. Svakim danom smo sve sigurniji i više nema sumnje da se radi o ozbiljnoj namjeri i dobro osmišljenom planu da se od Crne Gore napravi država problem i nefunkcionalna država. To im nećemo dozvoliti i zato je neophodno da što prije skratimo mandat parlamentu i završimo jednom za sva vremena sa ovim haosom koji vuče Crnu Goru još dublje na dno - zaključila je Nišić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:24