Нишић / Фото: Јутјуб
14/03/2022 u 10:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Директорица СД-а: У новој Влади не смије бити мјеста за руке Александра Вучића

То је политички авантуризам којио Црна Гора не смије дозволити, тврди Нишић

Дати у овом осјетљивом безбједносном моменту најзначајнија мјеста у Влади проруској анти-НАТО партији, продуженој руци Александра Вучића, је нови политички авантуризам који Црна Гора себи не смије дозволити, саопштила је директорица Социјалдемократа Ирма Нишић.

Kако је казала, приче за малу дјецу су настојања да се “помиритељем” представи партија која не улази у владу због помирења, него због продубљивања руског утицаја у држави.

- Сигурно је да грађанске државотворне партије, а вјерујем ни наши евроатлантски партнери, ни у сну неће дати подршку да руски играч у предворју “хладног рата”, који не признаје геноцид у Сребреници, који одбија да осуди руску агресију на Украјину, који је својевремено био један од организатора насилних демонстрација због признавања независности Kосова, за кога је улазак у нову владу “партија шаха одиграна за Србију, Републику Српску и Kосово”, има значајнији утицај у новој Влада. Таква Влада не само неодољиво подсјећала на Kривокапићеву, него би у новонасталој безбједносној ситуацији била и опаснија од ње- закључила је она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 10:10