Владимир Добричанин / - Дан
23/08/2023 u 13:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dobričanin: Vlada sa manjinama nije dugoročno rješenje

Dobričanin je kazao da će Ujedinjena Crna Gora donijeti odluku o podršci vladi kada sastav iste bude zvaniča, jer je, kako je kazao ono što mediji pišu i dalje nezvanično

Ujedinjena Crne Gora na večerašnjoj sjednici Predsjedništva u proširenom sastavu donijeće odluku o podršci 44. vladi, kazao je za Radio Crne Gore poslanik te partije Vladimir Dobričanin. Istakao je da oni već danima apeluju na širu koaliciju, te da smatraju da vlada sa manjinama nije dugoročno rješenje i ne donosi Crnoj Gori stabilnost.

Dobričanin je kazao da će Ujedinjena Crna Gora donijeti odluku o podršci vladi kada sastav iste bude zvaniča, jer je, kako je kazao ono što mediji pišu i dalje nezvanično. 

 - Kada dobijemo zvaničnu informaciju donijećemo odluku Ujedinjene Crne Gore- kazao je Dobričanin. 

Istakao je da će večeras imati sjednicu Predsjedništva partije u proširenom sastavu i ta će se ta odluka proslijediti pravnom Odboru na usvajanje.

- Mi već danima apelujemo na što širu koaliciju jer smatramo da je to mnogo stabilnije i bolje za Crnu Goru, a nova vlada sa manjinama mislim da nije dugoročno rješenje niti nešto što bi Crnoj Gori donijelo stabilnost, ali večeras ćemo odlučiti na organima partije- zaključio je Dobričanin za Radio Crne Gore. 

Podsjetimo, klub poslanika Pokreta Evropa sad na sastanku u petak dobiće od mandatara Milojka Spajića informacije kako treba da izgleda nova vlada, ko će biti njeni konstituenti i koji će joj biti glavni prioriteti. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:49