/ JAKOV MILATOVIć
19/09/2023 u 19:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dogovorena čvršća saradnja i snažniji odgovor na izazove

Milatović je na društvenoj mreži "X" napisao da je imao konstruktivan sastanak sa Steinerom koji je, kako je naveo, bio prilika da prenese iskustva i iskaže zadovoljstvo zajedničkim projektima na kojima radimo sa kancelarijom UNDP-a u Crnoj Gori

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i UNDP administrator Ačim Steiner dogovorili su čvršću saradnju i snažniji odgovor na izazove.

Milatović je na društvenoj mreži "X" napisao da je imao konstruktivan sastanak sa Steinerom koji je, kako je naveo, bio prilika da prenese iskustva i iskaže zadovoljstvo zajedničkim projektima na kojima radimo sa kancelarijom UNDP-a u Crnoj Gori.

Milatović je na Tviteru napisao da je tokom razgovora posebno adresirao oblasti od značaja za našu zemlju poput rodne ravnopravnosti i ekonomskog osnaživanja žena, podrške mladima, digitalizacije i digitalne pismenosti, zelene ekonomije kao i jačanja naših institucija za kvalitetnu pripremu projekata.

"Dogovorili smo se da učvrstimo saradnju i snažnije odgovorimo na mnogobrojne izazove u ovim oblastima. Zajedno radimo na stvaranju svijeta jednakosti i pristupačnosti za sve", zaključio je Milatović u objavi na društvenoj mreži "X".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. decembar 2023 23:26