Лого ДПС-а / - ДПС
10/06/2021 u 14:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Абазовић, координатор за безбjедност државе или криминалаца?

Посебно jе апсурдно што jе сусрету Абазовића и Кажанегре присуствовао и савjетник потпредсjедника Владе за безбjедност, истичу из Демократске партије социјалиста

Како Дритан Абазовић координира службе за безбjедност наjбоље смо jуче видjели, када jе у сред Владе у свом кабинету угостио безбjедносно интересантно лице Младена Кажанегру. Уз чињеницу да покушава да обезглави тужилаштво антиевропским измjенама закона и да се хвали да има криптовани телефон, коjи се обично користи у комуникациjи мафиjаша, поставља се питање да ли jе Абазовић координатор за безбjедност државе или безбjедност криминалаца, саопштили су данас из Демократске партиjе социjалиста ДПС.

– Додатно, ако се узме у обзир да jе Влада у коjоj jе Абазовић потпредсjедник, толико неспособна да ни средином jуна jош буџет нема, па тако свjедочимо недостатку кадра у криминалистичкоj полициjи, немогућности адекватног обављања процесних радњи приликом увиђаjа за убиство, недостатку основних средстава за нормалан и неометан рад полициjе – истичу у ДПС-у.

Како додаjу, имаjући у виду да jе Абазовић недавно имао контакте и са Стеваном Симиjановићем, лажним дипломатом и преварантом, заиста забрињава степен аматеризма коjи показуjе потпредсjедник Владе.

– Посебно jе апсурдно што jе сусрету Абазовића и Кажанегре присуствовао и савjетник потпредсjедника Владе за безбjедност. Како га jе савjетовао, видjели су грађани, али не само они него вjероватно и разни криминалци, коjи се осокољени Абазовићевом „гостољубивошћу“ спремаjу за приjем – поручуjу из Демократске партиjе социjалиста.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. septembar 2022 12:28