/ - ДПС Андријеица
20/05/2021 u 19:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Андријевица: Нова власт у нашем граду не обиљежава Дан независности

Они су поручили да већина грађана Андријевице слави 21. мај, упркос неажурности локалне управе

Из ОО ДПС Андријевица саопштено је да нова власт у овој општини од 30. августа много пута је показала намјеру и жељу да град постане дио “српског свијета”.

-Иако је већина градова у држави окићена у сусрет 21. мају, Дану независности, као најважнијем празнику у новијој историји Црне Горе, Андријевица овај пут није међу њима- наводе у саопштењу.

Они наглашавају да, иако се Демократе представљају као партија грађанске оријентације која жели Црну Гору да води право у ЕУ, поражавајуће је да је предсједник Општине Андријевица направио пропуст када је ријеч о овако важном дану.

-Заборавио је да је ово град свих нас и да је његова дужност као грађанина ове државе, као човјека на тако важној функцији, била да буде предсједник свих нас и да Андријевица не изостане када је ријеч о обиљежавању 21. маја- наводе из ДПС Андријевица.

Они су поручили да већина грађана Андријевице слави 21. мај, упркос неажурности локалне управе.

-Питамо се да ли власт у Андријевици још увијек живи под снијегом и ледом, с обзиром да билборди са честиткама новогодишњих и божићних празника још увијек “красе” наш град или сматрају да прослави Дана независности, који слави већи дио грађана, није мјесто у Андријевици- закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:30