Zgrada Opštine Andrijevica / - D.J.
05/06/2024 u 18:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS Andrijevica: Uvjeravamo građane da ćemo braniti njihovu jasno iskazanu izbornu volju

Povodom saznanja da koalicija SNP i Demokrate pokušavaju da obmanama i postizbornom krađom promijene rezultate lokalnih izbora, uvjeravamo građane Andrijevice da ćemo braniti njihovu jasno iskazanu izbornu volju, saopštili su iz DPS Andrijevica.

- Inicijalno prebrojani glasovi nedvosmisleno i bez prostora za spekulaciju potvrđuju ubjedljivu pobjedu liste “Andrijevica može bolje”. Oni koji svakodnevno na državnom nivou demonstriraju da za njih zakoni Crne Gore ne važe, a koji su do juče isto radili i u Andrijevici, svim silama se bore da zadrže vlast u ovom gradu, služeći se prevarama i tendenciozno obmanjujući javnost po pitanju toga ko je pobjednik izbornog procesa, naveli su u saopštenju.

Kako dodaju, pokušaj upada u zgradu Opštine, koji je spriječila Uprava policije, i kompromitovanje biračkog materijala, kako bi se stvorio osnov za ponovno prebrojavanje glasova i ponavljanje izbora, u cilju obezbjeđivanja dodatnih mandata, od samog starta je očigledno bio osmišljen akt u slučaju opasnosti od gubitka vlasti.

- Pokušavajući da izborni proces pretvore u farsu, naši politički oponenti postigli su potpuno suprotan efekat- nedvosmisleno su dokazali građanima da, baš kao i u prethodnom periodu, ni za naredne četiri godine nijesu imali plan i program za bolji život Andrijevčana, već isključivo želju za foteljama, dodaju u DPS Andrijevica.

Stojanović demantovao navode opštinskog odbora koji ga optužuje za upad: DPS Andrijevica mi crta metu

Žele, kažu, istisnki da vjeruju da će nadležni organi, “ma koliko im to teško padalo, profesionalno odraditi svoj dio posla i zaštititi demokratski izborni proces”.

- Novih izbora neće biti, novog prebrojavanja glasova takođe, jer apsolutno ne postoji osnova za tako nešto. Vrijeme je, kolege iz SNP-a i Demokrata, da se pomirite sa činjenicom da su vas građani kaznili za sav nered, neznanje i javašluk koji ste pokazali u prethodnom periodu. Sada ćete, kao opozicija, biti u prilici da se podsjetite kako to izgleda kada živite u gradu koji vode ljudi sa vizijom, koji istinski vole svoj grad, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. jul 2024 18:07