/ - фото илустрација
04/10/2021 u 19:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Бар: Демократе по дубини напредуjу, дошли и до Луке Бар

Али како то обично и бива, како кажу из барског ДПС-а, гладна уста нико нахранио ниjе, па сада реконструкциjом траже више и боље

Демократе бесомучно настављаjу са злоупотребљавањем jавне управе и државних предузећа, тако што у њима од доласка на власт, интензивно инсталираjу своjе партиjске чланове. Наjновиjи примjер партиjског ухљебљивања jе њихов члан Општинског одбора из нашег града Илиjа Пjешчић, коjи jе данас именован за извршног директора Луке Бар, саопштио jе Општински одбор ДПС Бар.

– Управо тако, по “дубини” добро позиционирани, Демократе су постале партиjа коjа jе готово наjвише профитирала у борби за грабљење функционерских фотеља и платама са државних jасли у односу на остале партиjе парламентарне већине – наводе у саопштењу.

Али како то обично и бива, како кажу из барског ДПС-а, гладна уста нико нахранио ниjе, па сада реконструкциjом траже више и боље.

– Управо на таj начин виде шансу за даљим опортунизмом и профитерством из овог мучног периода по Црну Гору и све њене грађане. Него, док им се не омогуће министарске фотеље, задовољаваће се и овим директорским, када свакако ни за jедне ни за друге немаjу ни знања ни компетенциjе да у њима сjеде – закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:17