ДПС / лого ДПС-а
18/03/2022 u 13:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Беране: Кривокапић, Спаjић и Милатовић занемарили проблеме и потребе наше општине

Одлазећа влада за вриjеме свог мандата у 2021. години Беранама опредиjелила свега 3,5 милиона еура, док jе Влада на челу са ДПС-ом само у 2019. години уложила око 13 милиона,казали су из ДПС-а

Онако како су Здравко Кривокапић, Милоjко Спаjић и Jаков Милатовић са државног нивоа уништавали и девастирали нашу општину, сада вjероватно планираjу да са таквом праксом наставе посредством изборне листе и покрета “Беране сад” коjи су подржали и иза чиjег оснивања стоjе, саопштили су из општинског одбора Демократске партије социјалиста.

- Подсjетимо да jе одлазећа влада за вриjеме свог мандата у 2021. години капиталним буџетом Беранама опредиjелила свега 3,5 милиона еура, док jе Влада на челу са ДПС-ом само у 2019. години у нашу општину уложила око 13 милиона еура - казали су из ДПС-а. 

Додају да томе треба додати и проблем незапослености, коjа jе у протекла два мандата локалне власти у континуитету раста и достигла ниво од око 50%, што нашу општину константно чини jедном од општина са наjвећим процентом незапослености у Црноj Гори.

- Грађани су на овим конкретним примjерима видjели да "експертска апостолска дружина" ниjе марила зањихове стварне и обjективне проблеме. Одговор на то самим тим ће показати предстоjећи локални избори, коjи ће Кривокапића, Спаjића и Милатовића вратити у политичку прошлост одакле су функционерском кампанjом и злоупотребом службених аутомобила и државних ресурса жељели васкрснути баш у предизборноj кампанjи у Беранама - закључили су из Демнократске партије социјалиста. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:12