ОО ДПС Беране / - фото: ДПС
12/03/2022 u 16:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Беране: Млади људи покретач развоjа за бољу будућност Берана и Црне Горе

Млади људи имаjу огроман потенциjал коjи треба искористити за добробит боље будућности и перспективе наше државе, казала је Дамјановић

Jуче jе у Беранама, у организациjи Општинског одбора ДПС-а, одржана трибина о науци и образовању, на коjоj су учествовали: потпредсjедница ДПС-а Црне Горе Сања Дамjановић, чланица Извршног одбора ДПС-а Зоjа Боjанић ЛаловићЛидиjа Кљаjић, носитељка побjедничке листе "ДА, за Беране и Црну Гору" и Сретен Лутовац, саопштено је из Општинског одбора ДПС Беране.

image

Дамјановић, Лаловић, Кљајић, Лутовац

- фото: ДПС

Поздрављаjући све присутне Сања Дамjановић jе саопштила да jе потребно Црну Гору вратити на прави, европски пут, што jе како jе истакла, предуслов да млади лакше и доступниjе могу бирати гдjе ће и како учити и стицати своjа знања.

- Млади људи имаjу огроман потенциjал коjи треба искористити за добробит боље будућности и перспективе наше државе. Они су главни покретач и снага Црне Горе, а ДПС ће се и убудуће своjим дjеловањем представљати погон развоjа и сигурности Црне Горе - рекла jе Сања Дамjановић.

Зоjа Боjанић Лаловић jе са трибине послала порука да jе образовање процес у коме друштво преноси акумулирано знање, вjештине и вриjедности са генерациjе на генерациjу.

Лидиjа Кљаjић, носитељка листе "ДА, за Беране и Црну Гору" jе поручила да се неће дозволити да нас било ко врати у средњи виjек.

- Вођени супериорном политиком ДПС, и у области науке и образовања, изабрали смо европски пут. Огроман броj младих људи препознаjе исправан пут ДПС и то jе оно што радуjе. Направили смо реалан и остварљив Изборни програм и позивам и младе да подрже нашу побjедничку листу и наш град заjеднички учинимо препознатљивим за квалитетан живот - казала је Кљајић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:04