/ - фото: ДПС
19/11/2021 u 09:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Беране: Одлагање сједнице локалног парламента, печат на лоше функционисање

Неодговорна беранска власт у континуитету урушава овај град занемарујући интерес локалне заједнице , наводе из ДПС-а

Одлагање XV редовне сједнице Скупштине општине Беране само је очекиван печат "на катастрофално лоше функционисање локалне извршне власти, као и печат на њихово међупартијско уцјењивање које представља континуитет власти СНП-ДФ-Демократе".

- Неодговорна беранска власт у континуитету урушава овај град занемарујући интерес локалне заједнице због личних привилегија и нереалних жеља. Демократска партија социјалиста је у континуитету упозоравала грађане да је беранска локална власт формирана да би задовољавала своје личне интересе што се свих ових година и потврђивало. Демократска партија социјалиста ће без обзира на неодговорно понашање беранске локалне власти, наставити да предлаже и кандидује пројекте од интереса за све грађане. Беранска локална власт троши посљедње мјесеце владања – онако како су и почели: неодговорно и неозбиљно.- саопштено је из ДПС-а.

Овој власти у, како наводе, " расулу је за своје неуспјехе увијек нео други крив. Одлагање ове сједнице је само потврдило да је за урушавање Берана крива локална власт (СНП-ДФ-Демократе), чије даље погрешно дјеловање се мора зауставити. Вашим традиционално “осамнаестим”, који вас исто тако традиционално уцјењују калкулишући својим присуством на сједницама, то мора бити јасно".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 11:08