Демократска партија социјалиста / - ДПС
09/04/2022 u 16:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Царевић покушава од Будве да створи етнички чисту туристичку дестинациjу

Одлазећи предсjедник Општине Будва би да брише границе државне, диjели и спаjа териториjе, баш као што то годинама ради на Кримовици, са државним земљиштем - истичу из ДПС-а

Да ли из незнавености, да ли због предстоjећих избора или нечег трећег, одлазећи предсjедник Општине Будва Марко Царевић покушава од Будве да створи етнички чисту туристичку дестинациjу, поручили су из ДПС-а.

- Изjавама за регионалне медиjе коjе подсjећаjу на реторику деведесетих, Царевић распируjе национализам, мржњу и подjеле, и наставља предано системско дjеловање против Будве и туристичке сезоне, што му, признаjемо, полази за руком. Одлазећи предсjедник Општине Будва би да брише границе државне, диjели и спаjа териториjе, баш као што то годинама ради на Кримовици, са државним земљиштем - истичу из ДПС-а.

Они поручују да Царевић каже да се бори, и да се морају сагласити са тим, "бори се, али само како би сачувао фотељу и све привилегиjе коjе она носи".

- Притом, не бори се Царевић за српски народ, уjедињења нити за српске земље, jедино што га jе интересовало и у чему jе био ненадмашан, су тендери коjе jе са позициjе првог човjека града, прилагођавао своjоj фирми. Од тренутка кад сте сjели у фотељу првог човjека општине, покушавате од Будве да направите своjе газдинство, и да одређуjете ко може, а ко не треба да долази у наш град. Неће моћи даље господине Царевићу, не срамотите се, Будва jе препозната као угодно мjесто за све коjи jе воле, и Будва не познаjе националне, вjерске и друге разлике на коjима Ви упорно инсистирате - казали су из ДПС-а.

Додају да ће дати све од себе да након одласка Царевића  5. jуна санирају штету коjу је наниjели Будви.

- А до тада, потрудите се да што мање радите против свих нас, jер на краjу и Ви остаjете овдjе и мораћете да погледате у очи све оне коjе сте изневjерили - закључили су из Општинског одбора ДПС Будва.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:53