Демократска партија социјалиста / - ДПС
26/03/2022 u 10:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: Царевић сматрао да не треба да ода пошту борцима из Другог свјетског рата

И овим путем у име ДПС-а одају почаст палим борцима који нијесу марили за своје животе не би ли сачували животе осталих и своју територију

На обиљежавању битке из Другог свјетског рата у Поборима није био присутан нико од челника из Општине Будва. Наиме, предсједник ове општине и његови сарадници сматрали су да не треба да одају пошту борцима који су зауставили шест хиљада италијанских војника и тиме спријечили заробљеништво овог краја, саопштили су из будванског ДПС-а.

Како истичу, предсједник Општине Будва, Марко Царевић и челници локалне самоуправе, овим чином показали су да за њих битка на брду Паштровница у Поборима, која је била највећа фронтална битка вођена у Црној Гори, не представља апсолутно ништа!

 - За Царевића, „предсједника свих грађана Будве“, тај херојски чин очигледно не постоји, и није сматрао да су жртве достојне помена. Срамота, предсједниче Царевићу, и за Вас и за Ваше сараднике. Оваквим односом показали сте да немате поштовања ни према палим борцима ни према њиховим потомцима. Своје јефтино калкулантсво  демонстрирали сте и када се нијесте појавили на свечаној сједници Скупштине општине Будва 22. новембра покушавајући да на тај начин прикупите још који јефтин политички поен - навели су из ДПС-а.

И овим путем у име Демократске партије социјалиста одају почаст палим борцима који нијесу марили за своје животе не би ли сачували животе осталих и своју територију.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 08:26