Demokratska partija socijalista / - DPS
24/11/2023 u 12:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Budva: Lokalna vlast u Budvi nefunkcionalna, odbornici DF-a da vrate mandate građanima

Kako bi se spriječila dalja devastacija i propadanje Budve pozivamo odbornike DF-a da ne bježe od onoga što je realnost, navode iz DPS-a

Nedostatak kvoruma za nastavak održavanja sjednice Skupštine opštine Budva, nepostojanje skupštinske većine, kao i nemogućnost da se unutar DF-a postigne dogovor o izboru potpredsjednika Opštine, dokaz su potpuno blokade i nefunkcionalnosti lokalne vlasti, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

- Očigledno da je Mandićeva misija o pronalasku kompromisnog rješenja među posvađanim frakcijama budvanskog DF-a bila neuspješna, pa je sad svima jasno da vladajuća većina u Budvi više ne postoji, i da je jedino razumno i pošteno raspustiti Skupštinu i mandate vratiti građanima, navode u saopštenju.

Agonija u kojoj su se našli Budva i njeni građani traje od hapšenja predsjednika Opštine Budva Mila Božovića, optuženog za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge, dodaju u saopštenju.

- Kako bi se spriječila dalja devastacija i propadanje Budve pozivamo odbornike DF-a da ne bježe od onoga što je realnost. Vratite mandate građanima, ne možete pobjeći od izbora, jer je to nužnost ne bi li se formirala nova vlast koja će na odgovaran način dalje upravljati gradom. Naravno, bez vas, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. februar 2024 12:09