ДПС БУДВА / - ДПС БУДВА
23/03/2024 u 16:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Budva: Mandić i Spajić dogovorili da prekrše zakon i da nastave anarhiju u Budvi

Iz DPS pozvali su predsjednika Skupštine opštine Budva Nikolu Jovanovića da ispoštuje Poslovnik i hitno zakaže sjednicu Skupštine sa inicijativom za raspuštanje lokalnog parlamenta, koju je potpisalo oko 340 građana Budve.

Zbog pravnog nasilja i brutalne zloupotrebe građana Budve, čemu smo svjedočili tokom jučerašnjeg partijskog sastanka u Skupštini opštine Budva, apelujemo na Nikolu Jovanovića, da ispoštuje Poslovnik i hitno zakaže sjednicu Skupštine sa našom inicijativom, na temu raspuštanja lokalnog parlamenta koju je potpisalo oko 340 građana Budve, navode u saopštenju DPS Budva.

SO Budva do kasno sinoć pokušavala da spriјeči uvođenje prinudne uprave: Vanredni izbori ili udaljenje Božovića s posla?

Očigledno je da su se Andrija Mandić i Milojko Spajić dogovorili da prekrše zakon i da nastave anarhiju započetu prije godinu dana, time što su Budvi pripremili uvođenje prinudne uprave, umjesto da vrate mandat građanima, anvodi se u saopštenju.

Jovanović: Nećemo dozvoliti prinudnu upravu, dočekaćemo Upravnu inspekciju i SAJ kao i 2020.

Kako se dodaje, na taj način Mandićev ogranak budvanskog Demokratskog fronta želi da kupi novo vrijeme, ne bi li građani zaboravili da im je nosilac liste optužen za najteža krivična djela.

- Spajićeva i Mandićeva ideja o uvođenju prinudne uprave u Budvi, aktivirana je sa ciljem da njihovi ljudi od povjerenja uđu u kancelarije Opštine, ne bi li se prikrili tragovi bezakonja kojem svjedočimo duže od godinu. Da li među budvanskim odbornicima ima minimuma moralne odgovornosti provjerićemo na predstojećoj sjednici Skupštine na kojoj će se raspravljati i glasati o skraćenju mandata lokalnom parlamentu i organizaciji vanrednih izbora - navedi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:44