дпс илустрација / - дпс илустрација
27/08/2021 u 15:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: Одређен датум за одржавање Општинске изборне конференциjе

Изборна конференциjа представља добру прилику да наставимо са jачањем партиjске инфраструктуре и увођење нових људи у наше редове, наводе из ДПС-а

На синоћ одржаним сjедницама Извршног и Општинског одбора Демократске партиjе социjалиста Будва одређен jе датум одржавања Општинске изборне конференциjе и утврђени су дневни ред и пословник о раду за предстоjеће партиjске изборе, након што jе претходно, jедногласно усвоjен Извjештаj о раду Општинског одбора ДПС Будва за период између двиjе изборне конференциjе од 2019. до 2021. године, наведено је у саопштењу.

Такође, на синоћњим сjедницама утврђени су приjедлози кандидата за делегате и чланове Општинског одбора коjи ће бити бирани на предстоjећоj општинскоj изборноj конференциjи.

– Изборна конференциjа представља добру прилику да наставимо са jачањем партиjске инфраструктуре и увођење нових људи у наше редове, како би већ на сљедећим локалним изборима били спремни да преузмемо одговорност за управљање Будвом – наводе из Демократске партије социјалиста.

На то их како кажу обавезуjу 4.340 Будванки и Будвана коjи су на претходним изборима дали подршку нашоj визиjи будућег развоjа Будве.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:16