Демократска партија социјалиста / - ДПС
19/04/2022 u 14:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: За Царевићева непочинства небо је граница, Царинвест краде воду од грађана

Они су позвали надлежне органе да "реагују и испитају овај скандалозан чин компаније Царинвест, који излази из оквира закона, а пада на терет грађана"

Општински одбор ДПС Будва тврди да камиони фирме Царинвест, која је у власништву предсједника Општине Будва Марка Бата Царевића,  свакога дана воду за извођење радова користе из Службе заштите и спасавања.

Како се наводи у саопштењу, на овај начин фирма послује на терет грађана.  

"Количина воде коју Царинвест користи није мала и све би било у реду да се истом снабдијевају у оквиру своје фирме како би је и плаћали. На овај начин Царевићи својој компанији олакшавају пословање не плаћајући воду већ умјесто њих то чине грађани", тврде у ОО ДПС Будва. 

image

Царинвест послује на терет грађана

- фото: ДПС

Они су позвали надлежне органе да "реагују и испитају овај скандалозан чин компаније Царинвест, који излази из оквира закона, а пада на терет грађана".

Према њиховим ријечима, Царевићи тако настављају са демонстрацијом силе и моћи, "не марећи за добробит грађана, било да су они у Будви или Вишњеви гдје због радова њихове фирме свакодневно функционисање тамошњих житеља постаје неподношљиво".

"Царевић пред одлазак у политичку прошлост 5. јуна покушава што више да уграби и понесе, али ће све морати да врати на своје мјесто", закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:01