Boris Muratović / - FOTO: DPS
16/06/2024 u 16:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS: Direktor Sportskog centra fizički nasrnuo na Borisa Muratovića

Da je velika nervoza i histerija u redovima lokalne vlasti i njihovih direktora svjedoči i sinoćnji fizički napad na predsjednika OO DPS Nikšić i šefa Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića, od strane Boška Draškovića, direktora JP Sportski centar.

Kako navode u nikšićkom DPS-u, Draškoviću su zasmetala saopštenja u kojima javnost obavještavaju o njegovom neznanju, neprofesionalizmu i nedostatku kapaciteta za obavljanje te funkcije.

- Nijesmo mi krivi, već isključivo direktor Drašković što ne zna da radi svoj posao, pa pokušava fizički da se obračuna sa onima koji ga kritikuju. Ali, zaboravlja Drašković da se mi ne bojimo ni njega niti bilo koga od njih, da nijesmo hakovani, niti operisani. Lokalni vlastodršci su prvo počeli sa prijavama zbog izgovorene ili napisane riječi, a sad bi, usljed profesionalnih nedostataka, da pokušaju da nas biju, pa prave zasjede po toaletima nikšićkih lokala. To što je protekle noći uradio Drašković, samo su potvrda ispravnosti onoga što, na čelu sa predsjednikom Muratovićem, radimo i što ćemo raditi. Drašković, možda, jeste profesionalac u boksu, ali je amater u bilo kom drugom poslu, pogotovo u vođenju jednog preduzeća. Za to treba imati kapaciteta, jer snaga klade valja, a um caruje - navode u saopštenju.

Poručuju Draškoviću, da ako se uželio ringa, neka se tamo vrati.

- Na nas svoje vještine neće vježbati, a o njegovim kapacitetima tek ćemo govoriti svakodnevno. Neka zna Drašković da ćemo i predsjednik Muratović i svi mi, počev od Kluba odbornika, pa dalje, kao i uvijek, gradom šetati bez ikakvog obezbjeđenja ili pratnje BI lica, što nije strano funkcionerima iz lokalne vlasti, a Nikšić nije veliki, pa nas može potražiti. Primitivcu Draškoviću nek bude jasno da će kritike i razotkrivanja morati trpjeti, sve dok snage ne smogne da napusti fotelju, jer izgleda snage imaju da se tuku, nasrću, vrijeđaju, al’ da fotelju napuste, nemaju - zaključuju u DPS Nikšić.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

25. jul 2024 00:24