дпс лого
10/09/2021 u 15:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Досадашњи напори у процесу интеграција, не смију бити поништени

У програму су садржани кључни стратегијски циљеви рада, као и најважније активности Комисије и Партије на билатералном и мултилатералном плану

Комисија за међународну сарадњу, европске и евроатлантске интеграције ДПС је одржала састанак на ком је усвојила програм рада Комисије за период 2021-2025. У програму су садржани кључни стратегијски циљеви рада, као и најважније активности Комисије и Партије на билатералном и мултилатералном плану.

Како су казали из Комисије, истовремен су изразили забринутост поводом актуелних дешавања и ситуације која подгријава мултикултуралну и мултиконфесионалну природу друштва и грађански карактер као највеће вриједности савремене Црне Горе.

 - Уз подсјећање да су управо најбољи резултати у процесу европских интеграција постигнути под лидерством Демократске партије социјалиста, Комисија је нагласила да ће и даље истрајавати на усвајању европских вриједности и стандарда, те да се не смије дозволити да досадашњи мукотрпан рад и напори буду угрожени лошим намјерама оних који желе да нас врате уназад - наводе они.

Закључено је да угрожавање европског пута Црне Горе, односно главних тековина заснованих на огромном труду и улагању у процесу приступања Црне Горе Европској унији у претходном периоду, а у којем је Демократска партија социјалиста имала кључну улогу, може утицати не само на дестабилизацију Црне Горе, него и региона, те значајно угрозити нашу заједничку европску будућност.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 20:24