Стефан Јокић / - ДПС
08/07/2021 u 19:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

ДПС: "Генијалци" из власти неће да честитају Деју генију

Дејану Савићевићу реизбор на мјесто предсједника ФСЦГ нијесу честитали предсједник и потпредсједник владе

Стефан Јокић, члан Главног одбора ДПС Црне Горе, каже да је крајем претходног мјесеца у Црној Гори дошло до реизбора предсједника ФСЦГ Дејана Савићевића и да се десило оно што је најбоље по црногорски фудбал и државу Црну Гору.

- О квалитету изабраног предсједника ФСЦГ у фудбалском, професионалном и људском сегменту најбоље свједоче честитке Ђанија Инфантина и Александера Чеферина, челних људи ФИФЕ и УЕФЕ. Међутим, упркос поштовању које Дејан Савићевић има у свијету фудбала, обожавање које ужива од стране црногорских грађана и дивљење правих љубитеља фудбала широм свијета, изостале су честитке у држави, којој је Дејан несебично дао сав свој ауторитет, знање и способност - каже Јокић.

Он подсјећа да су, иако је прошло више од недјељу дана, изостале честитке предсједника и потпредсједника Владе, као и предсједника Скупштине Црне Горе.

- За мене, грађанина Берана, посебно је жалосно што честитка није стигла ни од предсједника Општине Беране, града који је 2018. године истог тог Дејана прогласио за почасног грађанина. Колико год ниско изгледало, јасно је да поменути функционери наше државе честитају само онима, које они именују у складу са партијским директивама. Али, превелико име је Дејан Савићевић, да би га ви вашим прљавим партијским играма омели да настави предано да ради на унапријеђењу и промоцији црногорског фудбала. Сигурно је најбоља потврда његовог изузетно квалитетног рада управо то што му ви нијесте честитали, јер шта за вас значи квалитетно радити, увјерили су се грађани Црне Горе у претходном периоду - каже овај функционер ДПС-а

Јокић сматра да је жалосно што су у власти толико незнавени и наивни, па нијесу искористили прилику да се њихова имена помену заједно поред Дејановог, макар у честитки коју би му упутили и да на тај начин макар тренутно осјетили шта значи бити поштован од стране својих грађана.

- Али боље по Дејана што се то није десило, јер он ће увијек бити црногорски, европски и свјетски ГЕНИЈЕ, а ви ћете бити само нови ликови домаће комедије “Генијалци” - каже Јокић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

19. septembar 2021 02:21