Демократска партија социјалиста / - фото: ДПС
05/03/2022 u 18:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС и грађанске снаге jедино рjешење коjе води до стабилне Црне Горе

Из ДПС-а су саопштили да су данас одржали општинску изборну конференциjу у Моjковцу, коjом су настављене реформе унутар партиjе

Демократска партиjа социjалиста (ДПС), као државотворна партиjа, заjедно са окупљеним грађанским снагама, jедино jе рjешење коjе води до стабилне Црне Горе и убрзаном путу ка европским интеграциjама, поручено jе на општинскоj изборноj конференциjе те странке у Моjковцу.

Из ДПС-а су саопштили да су данас одржали општинску изборну конференциjу у Моjковцу, коjом су настављене реформе унутар партиjе.

Како су навели, jош jедна у низу конференциjа за коjу jе владало огромно интересовање, показатељ jе да ДПС интензивно наставља са кадровским jачањем партиjе, што jе и испуњење jедног од главних циљева постављених на посљедњем Конгресу.

- Са скупа jе послата порука да jе Демократска партиjа социjалиста као државотворна партиjа, заjедно са окупљеним грађанским снагама jедино рjешење коjе води до стабилне Црне Горе и њеном убрзаном путу ка европским интеграциjама -  наводи се у саопштењу.

Генерални секретар ДПС-а, Александар Богдановић, казао jе да jе задовољан оним што jе партиjа урадила у претходних 18 мjесеци.

- Успjели смо да одбранимо све оне вриjедности на пољу демократске културе и нашег друштва, да се одупремо притисцима великосрпског национализма и да сачувамо националне виталне интересе - рекао jе Богдановић.

Богдановић jе додао да им jе у томе помогла реформа партиjе, коjу, како jе навео, данас чине и у Моjковцу.

Он jе истакао важност да се ДПС кроз будуће процесе додатно оjача, како би се дошло до оног квалитета коjи ће повратити друштвено политичку релевантност коjу jе партиjа имала приjе 30. августа 2020. године.

Богдановић jе додао да jе таj циљ могуће остварити само jединством.

- Заjедно са Савjетом младих и Алиjансом жена градићемо ново доба политичке реалности, снажићемо наше друштво грађана, друштво слободе, и друштво знања - казао jе Богдановић.

Зато jе важно, како jе додао, да истраjу на том курсу и да, слушаjући поруку коjу су им грађани упутили на протеклим изборима, додатно поjачаjу и учврсте повjерење своjих бирача.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:14