Савјет младих ДПС-а / - фото: лого ДПС-а
19/04/2022 u 13:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Испитати да ли је Стојановић боравио у хотелу Лукас са потпредсједником општине и начелником ЦБ Беране

Демократска партија социјалиста, поштујући претпоставку невиности, инсистираће да се комплетан случај расвијетли до краја

Црногорска јавност, јуче је званичним саопштењем Управе полиције, обавијештена како је у Беранама ухапшен Данило Стојановић (а по нашим информацијама да се предао након неуспјешног бјекства за Албанију), по међународној потјерници коју је за њим расписала Република Србија. Стојановић је, иначе, рођени брат потпредсједника Општине Беране Дарка Стојановића и брат од стрица шефа ЦБ Беране Радуна Стојановића, наводи се у саопштењу ДПС Комисије за безбједност и одбрану.

- Оно што је посебно интересантно јесте околност, да је, према информацијама које су се појавиле у црногорској јавности, осумњичени Стојановић боравио у хотелу Лукас у Беранама са наведеним лицима 15. априла у пријеподневним сатима, односно, након што је за њим расписана међународна потјерница, што би представљао озбиљан скандал који би за собом повлачио како политичку тако и кривичноправну одговорност - наводи се у саопштењу.

Демократска партија социјалиста, поштујући претпоставку невиности, како истичу, инсистираће да се комплетан случај расвијетли до краја и позива надлежне органе да изузму снимке са камера из наведеног објекта како би се расвијетлиле све околности поводом предметног догађаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:40