Демократска партија социјалиста / - ДПС
31/03/2022 u 20:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС Котор позива Донковића да врати мандат Скупштини

Као неко ко је толико година у нашој партији, зашто нијесте смогли снаге да партијске пријатеље и остале одборнике из клуба погледате у очи, казали су из ДПС-а

Изјава которског одборника ДПС, Младена Донковића је покушај да се аболира, након непромишљеног поступка којим је нарушио свој интегритет, казали су из Општинског одбора ДПС Котор. 

Додају да не желе да улазе у полемику са Донковићем, већ овим путем желе да му поставе неколико питања.

Питања преносимо интегрално:

1. Када кажете да сте „због развоја нашег града, бољег стандарда и живота у њему“, пребјегли, инетересује нас када сте дошли до закључка да се то постиже давањем легитимитета Владимиру Јокићу, најгорем предсједнику кога је Котор имао? Нијесмо од Вас никад чули сличне ставове. 

2. Када сте пристали да будете одборник на листи ДПС, да ли сте то урадили јер сте били задовољни или незадовољни претходним радом Владимира Јокића? Ако сте били незадовољни, шта је то Јокић урадио у међувремену  чиме Вас је фасцинирао и убиједио да је он права особа да води овај град? 

3. И на крају, једно лично питање: Као неко ко је толико година у нашој партији, зашто нијесте смогли снаге да партијске пријатеље и остале одборнике из клуба погледате у очи, појавивши се на Клубу одборника, и кажете им своје намјере лично, а не на овакав начин? 

Позивамо Вас да вратите мандат Скупштини и покажете друштвену и политичку одговорност, као што сте без дилеме одговорни и поуздани љекар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jun 2024 12:49